Sporty II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vallun:
Daleko od pravdy to rozhodně není.
Tak dneska Slavii čeká první zápas v lize mistrů, a hned to může být zápas klíčový. Osobně Slavii věřím že vyhraje, ale musí hrát se stejným nasazením jak proti Ajaxu. Slavia může být favoritem, jak píšou sázkové kanceláře, ale Steaua je ostřílený evropský tým, který se nesmí ani trochu podcenit.
Na postup do další fáze LM Slavia asi nemá, ale třetí místo by jí uniknout nemuselo.

Tak dneska Slavii čeká první zápas v lize mistrů, a hned to může být zápas klíčový. Osobně Slavii věřím že vyhraje, ale musí hrát se stejným nasazením jak proti Ajaxu. Slavia může být favoritem, jak píšou sázkové kanceláře, ale Steaua je ostřílený evropský tým, který se nesmí ani trochu podcenit.
Na postup do další fáze LM Slavia asi nemá, ale třetí místo by jí uniknout nemuselo.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Řepka je idiot a měl by dostat padáka. Zažil jste někdy někdo situaci, že by zaměstnanec způsobil firmě škodu ve výši 700 000 korun a zůstal zaměstnán?
Jinak musím uznat, že jsem se spletl -Slávie předvedla něco v našem fotbalu nevídané - hrála jako o život. Jako bych viděl znovu utkání Slovanu Bratislava proti Realu Madrid, Sparty Paha proti Olympicu Marsellie. To býval fotbálek.
Že by se alespoň v jednom klubu blýskalo na dobré časy? Potěšilo mě to.
Jinak musím uznat, že jsem se spletl -Slávie předvedla něco v našem fotbalu nevídané - hrála jako o život. Jako bych viděl znovu utkání Slovanu Bratislava proti Realu Madrid, Sparty Paha proti Olympicu Marsellie. To býval fotbálek.
Že by se alespoň v jednom klubu blýskalo na dobré časy? Potěšilo mě to.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Řepka, to je frajer, aspoň umí udělat z gambáč ligy skvělou show, po které obvykle není ani památky a hodinu a půl se jen nudně kope bez šťávy sem a tam.
Proto by Řepka měl dělat nějaký bojový sport, byl by velice dobrý bojovník např. tzv. ultimátních zápasech.
Proto by Řepka měl dělat nějaký bojový sport, byl by velice dobrý bojovník např. tzv. ultimátních zápasech.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
No, co se týká Řepky... Já si ho velmi cením (ano, přítomný a ne minulý čas
) pro jeho zaujetí pro hru a vydání se za tým. To je dneska poměrně vzácná věc, tuplem u Sparty. Ovšem každým dalším utržením ze řetězu a následným slibem, který je o pár měsíců zase porušen, si velmi podrývá svoji pozici. Až by se mohlo stát, že zápory převýší nad klady - nakonec už se to i možná stalo...
Tohle by se každopádně dít nemělo, trest měl být větší - na celou (pod)zimní část ligy.
Vzato ale obecně je mi ho na druhou stranu i svým způsobem líto. Pranýřování a momentální procitnutí moralismů si v tomhle českém absurdistánu vyžírá, zatímco jiným hulvátství, vulgarismy a neurvalost na veřejnosti relativně prochází... Takže suma sumárům tuhle kauzu pouštím jedním uchem tam a druhým ven a nijak extra se tím nevzrušuju, přijde mi to tak maximálně k trpkému pousmání, nic víc.

Tohle by se každopádně dít nemělo, trest měl být větší - na celou (pod)zimní část ligy.
Vzato ale obecně je mi ho na druhou stranu i svým způsobem líto. Pranýřování a momentální procitnutí moralismů si v tomhle českém absurdistánu vyžírá, zatímco jiným hulvátství, vulgarismy a neurvalost na veřejnosti relativně prochází... Takže suma sumárům tuhle kauzu pouštím jedním uchem tam a druhým ven a nijak extra se tím nevzrušuju, přijde mi to tak maximálně k trpkému pousmání, nic víc.
yenn - patří do 4. cenové...
Vlasák - včera jsem měl jiné povinnosti, zápas jsem neviděl, ale obecně vzato, i ty nejnapínavější mače v tenise se těžko mohou měřit třeba s průměrným zápasem skupiny ligy mistrů - minimálně soudě dle zájmu fanoušků...:)
Noo, Federer je velký favorit, ale jistou šanci má i Berdík. A Štěpánek je proti Wawrinkovi snad určitě favoritem, takže by to mělo být tak 60% pro nás;)
Vlasák - včera jsem měl jiné povinnosti, zápas jsem neviděl, ale obecně vzato, i ty nejnapínavější mače v tenise se těžko mohou měřit třeba s průměrným zápasem skupiny ligy mistrů - minimálně soudě dle zájmu fanoušků...:)
Noo, Federer je velký favorit, ale jistou šanci má i Berdík. A Štěpánek je proti Wawrinkovi snad určitě favoritem, takže by to mělo být tak 60% pro nás;)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Vallun: no, nevím - grand slamy bývají vyprodané, Sazka byla taky vyprodaná (volná místa sice bylo vidět, ale když jsem chtěl lístky, tak byly hned druhý den od uvolnění vyprodané). Co si budeme namlouvat, fotbal je samozřejmě světově populárnější...
Nicméně, nijak to nehovoří proti tomu, že podívaná je to nádherná - a je jedno, jestli to sleduje lidí 10, 10 tisíc nebo 100 tisíc... Je spousta krásných sportů a zážitků v nich, ale zájem fanoušků je holt věc jiná. Každému dle jeho gusta.
Nicméně, nijak to nehovoří proti tomu, že podívaná je to nádherná - a je jedno, jestli to sleduje lidí 10, 10 tisíc nebo 100 tisíc... Je spousta krásných sportů a zážitků v nich, ale zájem fanoušků je holt věc jiná. Každému dle jeho gusta.
Vlasák - nádherná podívaná jak pro koho, a jelikož objektivní kvalitativní měření nejde, takže musíme měřit kvantitu diváků...:) Navíc poté, co se Štěpánek začne válet po drobném píchnutí, tak nevím:( Nicméně je fajn, že jsme se dokázali udržet, akorát bylo vidět, proč Berdych není v žebříčku vejš - není to bojovník:( (nebo to je slávista:) Vytvořží si docela dost šancí, ale nepromění je:(
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Mnoo, tak stále přemýšlím o tom, co si mám myslet o včerejším vystoupení Slávie. Výsledek 4:2 je na první pholed docela děsivý, zvláště, když ke snížení na rozdíl dvou branek došlo až v samotném závěru zápasu. Ale ihned se nabízí otázka, jestli odpovídá průběhu zápasu. A myslím,že po položení této otázky mohou být Slavističtí fanoušci optimističtí, neboť si dovolím tvrdit, že výsledek hře neodpovídá, tedy neodpovídá jen hře, ale především hrubým individuálním chybám. Tím nechci tyto chyby omlouvat, nicméně jsou pochopitelné, když v obraně nastoupí dva hráči ještě nedávno hrající druhou nejvyšší soutěž (Dřížďal a Šourek). O to víc ale zamrzí, že se chyby vyskytly i ve hře Marka Suchého, což je juniorský reprezentant a potenciální hvězda. Jeho problém spočívá především v tom, že Marek není typem dirigenta obrany, který nám tentorkát moc chyběl, neboť dva ze tří nejlepších šéfů obrany z naší malé ligy jsou na marodce Slávie (Latka, Brabec). Navíc si vybral svůj výrazně slabší den i hrdina postupových bojů Martin Vaniak, neboť první branka byla zcela jeho hrubice, a druhá a třetí šly za ním z nejméně poloviny. Vzhledem k tomu, že se nejednalo o první slabší Vaniakův výkon v řadě, bylo yb asi na místě nechat jej odpočinout, neboť v sedmatřiceti letech by bylo pochopitelné, že takovéto enormní vypětí jej vyčerpává. Avšak před Derby je takováto změna nepravděpodobná. Co se týče ostatních fází hry, tak myslím,že si Slávka nevedla vůbec špatně, dokázala si vypracovat šance a dvě dokonce proměnila. Přesto se ale ukázalo, že španělská Primera Division je přeci jen někde poněkud jinde. Na druhou stranu nás může těšit, že i přesto jsme dokázali dát dvě branky, což se českému týmu na půdě elitního evropského soupeře nepovedlo již mnoho let...