Sporty II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- Neferit Sr.
- Sigilan
Beru - já budu jednatel eseročka co na to založíme, Ty můj říďa. Těsně před začátkem to vytunelujem a založíme jiné eseročko za účelem mistrovství světa ve skákání v pytli. Debakl prvního svedeme na špatný podnikatelský záměr.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
No, tak aby český a slovenský fotbalový svaz pomalu začal vydělávat na ty stadiony pro 70 000 lidí. Tak mě tak napadá, že by třebas mohli dávat v Británii záběry z české ligy jako takovou komediální vložku do zápasů Premiere league.
Nebo by se tam mohli vyrábět dřevěné figurky našich hráčů na stolní fotbálek. Příležitostí jak si přivydělat je určitě spousta. A nejeden fanoušek Arsenalu by zaplatil za kompletní jedenáctku slávistických dřev (myšleno samozřejmě dřevěných figurek).
Současní předsedové ČMFS a SFZ by pak mohli dávat britským topmanagerům lekce v hospodaření a slávista Pudil by pak anglické obránce učil jak se dává "velká domů".
Řepka by si zase mohl otevřít lekce sebeovládání a naši rozhodčí pak rybářské kurzy. - Prostě idylka...
Nebo by se tam mohli vyrábět dřevěné figurky našich hráčů na stolní fotbálek. Příležitostí jak si přivydělat je určitě spousta. A nejeden fanoušek Arsenalu by zaplatil za kompletní jedenáctku slávistických dřev (myšleno samozřejmě dřevěných figurek).
Současní předsedové ČMFS a SFZ by pak mohli dávat britským topmanagerům lekce v hospodaření a slávista Pudil by pak anglické obránce učil jak se dává "velká domů".
Řepka by si zase mohl otevřít lekce sebeovládání a naši rozhodčí pak rybářské kurzy. - Prostě idylka...

- Neferit Sr.
- Sigilan
Tak jsem čekal kdy sem něco takového napíšeš. Smekám klobouk. To je dokonalý námět pro podnikatelský záměr. Mé kuličky a skákací pytle vedle toho vypadají jak mateřinka.
No, já uznávám,že to jako sranda zní a pořádat ME a LOH v jednom roce je totální hazard a konina, ale dovedete si představit tu prestiž a kredit, dkybychom to zvládli?:)
Nicméně Euro jako takové vidím poměrně realisticky, není to tak drahá akce a s těmis tadiony to nebude tak horké. Na Letné se bude stavět (moc bych se divil, kdyby to Košťál, betonáři a nadržení politici /Bém a spol. (napříč spektrem)/ neprosadili)Národnís tadion pro 55 tisíc diváků, což stačí na finále, Těhotné pole má být pro 42 tisíc, což stačí na druhé semifinále a pak potřebujeme 6 stadionů nad 30 tisíc, přičemž ale lze žádat o vyjímky...A jen v čechách se plánuje stadion Lužánka (30+ určitě), "Bazaly", oprava Stínadel, oprava stadionu v Olomouci, nový stadion v Liberci a již skoro stojí Eden. Což znamná, že 8 nezbytných stadionů je:)
Nicméně Euro jako takové vidím poměrně realisticky, není to tak drahá akce a s těmis tadiony to nebude tak horké. Na Letné se bude stavět (moc bych se divil, kdyby to Košťál, betonáři a nadržení politici /Bém a spol. (napříč spektrem)/ neprosadili)Národnís tadion pro 55 tisíc diváků, což stačí na finále, Těhotné pole má být pro 42 tisíc, což stačí na druhé semifinále a pak potřebujeme 6 stadionů nad 30 tisíc, přičemž ale lze žádat o vyjímky...A jen v čechách se plánuje stadion Lužánka (30+ určitě), "Bazaly", oprava Stínadel, oprava stadionu v Olomouci, nový stadion v Liberci a již skoro stojí Eden. Což znamná, že 8 nezbytných stadionů je:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Neferit Sr.
- Sigilan
NO jo ale z čeho to všechno platit. Víš co kolem toho bude korupce a lumpáren. Kolik ambicí se tam bude prosazovat?. Vem si tu ostudu kolem lyžování v Liberci.
Ale všiml jsem si něčeho zajímavého:
http://www.sport.cz/clanek/120130-tenis ... rieru.html
Život píše příběhy. Škoda že se nedovíme jak to bylo doopravdy.
Ale všiml jsem si něčeho zajímavého:
http://www.sport.cz/clanek/120130-tenis ... rieru.html
Život píše příběhy. Škoda že se nedovíme jak to bylo doopravdy.
Vallun: To Euro taky vidim realisticteji nez LOH, nicmene ohledne Letenskeho stadionu jeste uplne jasno neni. Kostal s Bemem jsou pro (stavet se ma samozrejme ze statnich penez, kde by na to chuda Sparta vzala), ovsem jeste je tu projekt Narodniho knihovna, ktere ma stat pobliz. V pristi dekade se ma dale investovat do mestskeho okruhu, do stavby jednokolejky (nebo krtka) na letiste... tech investicnich akci je hodne, jsou narocne a obavam se, ze v roce 2020 to financne ani organizacne prilis realne neni.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Milan Baroš, závodník
Marně přemýšlím, kdy jsem o Milanu Barošovi slyšel pozitivní zprávu. Ten člověk v mých očích klesá čím dál hloub...
Marně přemýšlím, kdy jsem o Milanu Barošovi slyšel pozitivní zprávu. Ten člověk v mých očích klesá čím dál hloub...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Ten Milan mě opravdu začíná bavit, jednak má skvělé eskapády např. To smdí, to ale smrdí! a druhak je velice dobrý řidič. Zařadil se po boku Řepky a Horvátha do žebříčku mých nejoblíbenějších fotbalistů.Zakat píše:Milan Baroš, závodník

"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
A proto je Sparta můj nejoblíbenější tým, protože hvězdní fotbalisté ze Spartičky hrají nejen dobrý fotbal, ale jsou to i rození šoumeni!SiNuHeT píše:Takže skončí ve Spartě, jinam se takoví nehodíLerek píše:Zařadil se po boku Řepky a Horvátha do žebříčku mých nejoblíbenějších fotbalistů.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Neferit Sr.
- Sigilan