). Plus ještě nepřátelé, kteří byli směšní (což je v některých hrách sice dobré, ale předpokládám, že v SH2 to asi nebyl záměr autorů
 ). Plus ještě nepřátelé, kteří byli směšní (což je v některých hrách sice dobré, ale předpokládám, že v SH2 to asi nebyl záměr autorů  ). Figuriny a Pyramid Head
). Figuriny a Pyramid Head  
Moderátor: sevencreature
 ) někdo na Silent Hill Origins?
 ) někdo na Silent Hill Origins?

), musím přiznat, že mé dojmy jsou vcelku shodné s těmi Ajantisovými. Za sebe tedy jen zmíním to nejdůležitější.
 ), musím přiznat, že mé dojmy jsou vcelku shodné s těmi Ajantisovými. Za sebe tedy jen zmíním to nejdůležitější. 
 Mno, vzhledem k tomu, že IMO hratelnost SH série je samé dno hratelnosti obecně, tak to není až tak zlá kritika - těch pár centimetrů člověka asi nevytrhne...Carlos píše:ale hratelností je až na dně SH série.

. Tak či tak, podstatou je, že 3. díl je nejslabší. Zase na druhou stranu, co si vybrat ze survival hororů? Resident Evil měl světlé okamžiky, ale zpravidla ne na PC (Code Veronica, první díl, např.), Dino Crisis byla blbost, Cold War ještě větší blbost a Suffering byl spíš podobný Serious Samovi než čemu jinému atd.
  . Tak či tak, podstatou je, že 3. díl je nejslabší. Zase na druhou stranu, co si vybrat ze survival hororů? Resident Evil měl světlé okamžiky, ale zpravidla ne na PC (Code Veronica, první díl, např.), Dino Crisis byla blbost, Cold War ještě větší blbost a Suffering byl spíš podobný Serious Samovi než čemu jinému atd. .
 . .
.
Ani jako řečnická otázka to není vtipnéCarlos píše:Zase na druhou stranu, co si vybrat ze survival hororů?

Na PC jsou všechny podstatné díly, kromě Veroniky (rád bych si ji zahrál, ač ji lidé co znám označují za nejslabší díl v sérii). Zero by mohl být zajímavý, ale taktéž jsem nabyl dojmu, že to není až tak velká ztráta (což neznamená, že bych si ho rád nezahrál) - asi do té GameCube budu muset někdy investovatCarlos píše:Resident Evil měl světlé okamžiky, ale zpravidla ne na PC

DC 2 je perfektní hra. Jednička je taková, jiná - každopádně PC port je dost bídný.Carlos píše:Dino Crisis byla blbost
Ani jeden z nich bych mezi survival horory neřadilCarlos píše:Cold War ještě větší blbost a Suffering
 A Suffering rozhodně nemá se Serious Samem nic společného (SS je FPS o vraždění stovek nepřátel - ze začátku zábavné, po čase IMO úmorné).
 A Suffering rozhodně nemá se Serious Samem nic společného (SS je FPS o vraždění stovek nepřátel - ze začátku zábavné, po čase IMO úmorné). Na Dino Crisis mě nechytla snad jediná věc, a i když jsem byl jako malý kluk velký fanda do dinosaurů tady mi vyloženě vadili, na druhou stranu mohl jsem hře dát víc než 45min. A u Resident Evilu mě iritovalo hlavně ovládání ve spojení s kamerami; Na druhou stranu u dvojky jsem byl velice odvázaný z příběhu a možnosti vylepšovat zbraně (což se ve trojce samozřejmě ztratilo) a z ještě několika dalších výborných nápadů.
  Na Dino Crisis mě nechytla snad jediná věc, a i když jsem byl jako malý kluk velký fanda do dinosaurů tady mi vyloženě vadili, na druhou stranu mohl jsem hře dát víc než 45min. A u Resident Evilu mě iritovalo hlavně ovládání ve spojení s kamerami; Na druhou stranu u dvojky jsem byl velice odvázaný z příběhu a možnosti vylepšovat zbraně (což se ve trojce samozřejmě ztratilo) a z ještě několika dalších výborných nápadů.