A co je to za značku auta?Carlos píše:Kulturistika není steroidy vůbec podmíněna. Ale musíš užívat stravové doplňky, které jsou ještě mnohdy daleko dražší. Pro představu - sacharidy (jen v určitých fázích treninku), protein (běžně se berou 2-3 různé druhy), kreatin (když je potřeba), lipodex (nebo nějaký jiný spalovač); tohle všechno + strava tě vyjde měsíčně na cca 20 000,-.
Já osobně mám jídelníček, stravové doplňky beru jen BCAA, karnitin (na spalování) a něco na prokrvení svalů. Steroidy to nejsou v žádném případě a výsledky mám celkem dobré. Jen spalování není zrovna rychlé.
Slintárna...
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Re: Slintárna...
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
BCAA? To je nějaká debilní zkratka. Je to přípravek, který pomáhá zachovat svalovou hmotu, když nemáš tolik času na cvičení, takže silové propady po necvičení nejsou tak drastické. Navíc posiluje imunitu a údajně obsahuje i nějaké vitamíny, zinek apod. Takový všeuměl 

"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Tak nic. Jen jsem si říkal, že máš ke svému tělu podobný vztah jako jiní muži k autu. Základ je v tom, co do toho leješ a jakej to má pak výkon.Carlos píše:BCAA? To je nějaká debilní zkratka. Je to přípravek, který pomáhá zachovat svalovou hmotu, když nemáš tolik času na cvičení, takže silové propady po necvičení nejsou tak drastické. Navíc posiluje imunitu a údajně obsahuje i nějaké vitamíny, zinek apod. Takový všeuměl
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak samozřejmě. Jen místo leštění se snažíme ukázat svaly. 

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Kulturistiku fakt moc nechápu...
Samozřejmě, proti gustu žádnej dišputát... Jen moc nechápu, co na tom koho baví, ještě když výsledek nebejvá vždycky z nejvzhlednějších...
Člověk může dělat břišní tance/irský tance a vůbec jakýkoli tance/hung gar/šerm/aikido/volejbal/basket/fotbal/kanoistiku/řeckořímskej zápas... Prostě něco kulturně, esteticky nebo aspoň adrenalinově zajímavýho (co navíc velmi často dělá opravdu hezká těla) - a vrhne se na pěstění svalový hmoty pro pěstění svalový hmoty...
Carlosi - nepřipadáš si občas nepochopenej?

Samozřejmě, proti gustu žádnej dišputát... Jen moc nechápu, co na tom koho baví, ještě když výsledek nebejvá vždycky z nejvzhlednějších...
Člověk může dělat břišní tance/irský tance a vůbec jakýkoli tance/hung gar/šerm/aikido/volejbal/basket/fotbal/kanoistiku/řeckořímskej zápas... Prostě něco kulturně, esteticky nebo aspoň adrenalinově zajímavýho (co navíc velmi často dělá opravdu hezká těla) - a vrhne se na pěstění svalový hmoty pro pěstění svalový hmoty...
Carlosi - nepřipadáš si občas nepochopenej?

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak nechápu ten dotaz. Vůbec si tak nepřipadám. Dělám od všeho něco - včetně posilování, které mě hodně baví. Kulturistiku nedělám, alespoň ne tak, jak je obecně chápána (nevzhledné bedny s velice špatnými pohybovými vlastnostmi) - spíše bych můj koníček nazval body-buildingem. Nakonec Vin Diesel, od kterého se tato debata rozvinula, není žádný kulturista.
Naprosto s tebou souhlasím v tom, že existuje spousta jiných možností, ale když vyhovuje právě tahle...
Mimoto se věnuju i jiným sportům (to už jsem někde psal), takže u mě v podstatě není možné vypěstovat si něco tak obludného jako třeba Ronnie Coleman, protože by mě to omezovalo v ostatních činnostech - jasný signál k vysazení posilování. Navíc neberu ani žádné látky pro zvětšení objemu svalové hmoty, ani nemám objemový trenink.
Naprosto s tebou souhlasím v tom, že existuje spousta jiných možností, ale když vyhovuje právě tahle...
Mimoto se věnuju i jiným sportům (to už jsem někde psal), takže u mě v podstatě není možné vypěstovat si něco tak obludného jako třeba Ronnie Coleman, protože by mě to omezovalo v ostatních činnostech - jasný signál k vysazení posilování. Navíc neberu ani žádné látky pro zvětšení objemu svalové hmoty, ani nemám objemový trenink.
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Tak to pak jo...
Sorry, předjímala jsem...
Měla jsem kamaráda, kterej se vrhnul na kulturistiku závodně - netuším, jak se dneska má a co dělá, ale když jsem ho viděla naposled, bylo z něj tak trochu monstrum...
Sorry, předjímala jsem...

Měla jsem kamaráda, kterej se vrhnul na kulturistiku závodně - netuším, jak se dneska má a co dělá, ale když jsem ho viděla naposled, bylo z něj tak trochu monstrum...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Matka a dcera z krásného filmu s ještě krásnějším českým názvem: Starý dům uprostřed Madridu - Geraldine Chaplin a Ana Torrent.

(A už asi desetkrát jsem si od jeho skončení musel pustit píseň "Porque te vas" od Jeanette.
)

(A už asi desetkrát jsem si od jeho skončení musel pustit píseň "Porque te vas" od Jeanette.

- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
3 významná plus pro Chen Hao Fenga:
a) je poměrně výrazně androgynní
b) Číňan
c) v Bi Xue Jian odehrál jednu z nejzajímavějších postav, a to velmi sympaticky (ač ne přímo brilantně)

a) je poměrně výrazně androgynní
b) Číňan
c) v Bi Xue Jian odehrál jednu z nejzajímavějších postav, a to velmi sympaticky (ač ne přímo brilantně)

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hloupé (nebo spíš zbytečné - říkám to proto, že "hloupý" dotaz evokuje označní jeho autora jako "hloupého" což není pravda) dotazy budou nadále mazány.
Pro ty kterých se to týká - prostudujte si nejdříve nějaký slovník nebo encyklopedii než budete pokládat zcestné/zbytečné dotazy.
Cesare: Pěkné.
Pro ty kterých se to týká - prostudujte si nejdříve nějaký slovník nebo encyklopedii než budete pokládat zcestné/zbytečné dotazy.
Cesare: Pěkné.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
[[/quote]sevencreature píše:Hloupé (nebo spíš zbytečné - říkám to proto, že "hloupý" dotaz evokuje označní jeho autora jako "hloupého" což není pravda) dotazy budou nadále mazány.
Asi to bude zbytečnej dotaz - ale o co jsem přišla?

Aby ten *můj* post nebyl *úplně* zbytečnej - ještě jeden Chen Hao Feng, tady vypadá obzvlášť holčičkovsky:

A jestli někde vyhrábnu solidní foto Chena v roli Li Yana, asi tu není naposled.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, mně tak přijde spíš na druhé, případně první fotce
No, dotazy typu "Co je to androgynní?" a "Proč je bezpohlavní významné plus?" mi přijdou snesitelné na základní škole, ale tady zní IMO spíš "podivně"...

No, dotazy typu "Co je to androgynní?" a "Proč je bezpohlavní významné plus?" mi přijdou snesitelné na základní škole, ale tady zní IMO spíš "podivně"...

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
sorry, tak je tu holt někdo taky spíš mainstreamové nátury a mužskoženský herec (oboupohlavnost se dá ale vykládat i jako bezpohlavnost - jako absence základních rozlišujících pohlavních znaků /bavíme-li se o fotkách.../) mne prostě přijde "divný":) A rozhodně na něm nevidím nic "plusového", nicméně protože se snažím být tolerantní k názorům druhých, tak si rád nechám vysvětlit v čem je výhoda bezpohlavnosti:)sevencreature píše:... "Proč je bezpohlavní významné plus?" mi přijdou snesitelné na základní škole, ale tady zní IMO spíš "podivně"...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."