Ale ne, já věděl, že jde o nějaký bug, o opravdu to není nic příjemného...
Kvůli bugu jsem svou cz verzi taktéž nedohrál

Ne, takový on určitě není

Moderátor: sevencreature
Teď už neAlieN píše:Víš to jistě?MCZ píše:Ne, takový on určitě není.
![]()
Mágova tvrz... jde to pomalu, ale jde to. Vadí mi, že je tam taková tma a to mám nastavení kontrastu/jasu dost vysoko... navíc ten čas, co na hraní mám, mi poslední týden dva užírá jiná tahová hra - Age of Wonders. NádheraAlieN píše:Jak jsi teď vlastně daleko?
a nešlo si tu rychlost náhodou nastavit? teď ale nevim, jestli si to nepletu s albionemAlieN píše:Jo, to mi dělalo taky, a to i přesto že jsem to hrál na solidním šrotuValgard píše:Na tejto hre mi vadila jediná vec, že vyhodnocovanie zranení pri súbojoch bolo veľmi rýchle (to farebné rozlišovanie) a tak som to nestíhal poriadne vnímať.
Podle toho videa co jsem videl bude RoA 4 podobna Neverwinteru. S tim ze je atmosferictejsi pohled vlastnich oci souhlasim, ale jde to poradne pouzit jen kdyz ovladas jen jednu postavu.magnus píše:RoA 4... hmm.. vzhledem to bude připomínat BG? takže to už nebude z vlastního pohledu? tohle mi právě na nových hrách dost vadí.. už to nemá takovou atmosféru, když se člověk stará o nějakou mrňavou postavičku, než když se dívá jejíma očima
Bude bude, ale az na jare. Sem si stahnul demo a vypada to slibne. Vsechny ty staty z drivejsich dilu. Jen souboje uz nejsou tahove, ale pauzovaci. Ale jinak je to slusne ukecane...narazil jsem behem zkoumani hry i na 8 ruznych moznych odpovedi v rozhovoru!!!Erina píše:jsem se podivala na to video a jsem nadsena. Snad to bude aspon english
jejku, se tesim a uz jsem navedla kamarada, kterej ma tyhle veci na starost u jedne nejmenovane distributorske firmy u nas, at na to koukne a tohle mi napsal na ICQ:Jiri_auf_Wiedersehen píše: Bude bude, ale az na jare. Sem si stahnul demo a vypada to slibne. Vsechny ty staty z drivejsich dilu. Jen souboje uz nejsou tahove, ale pauzovaci. Ale jinak je to slusne ukecane...narazil jsem behem zkoumani hry i na 8 ruznych moznych odpovedi v rozhovoru!!!