To jsem skusil a hra mi vždycky spadla

Nedostal se tam někdo, nebo nevíte co následuje pak?
Moderátor: Sadako
Objeví se obrázek s textem, že ses stal jejich králem - navždy. Takže konec hry.Ralion píše:Nedávno jsem našel takovou zajímavou možnost v mrtvých národech, hned jak jsem tam přišel poprvé a oni mě uvěznili šel jsem si promluvit s Mary o tichém králi, přesvědčil jsem jí že se sním musím setkat a ona mi nakonec řekla kde leží portál který vede do komnaty s TK, tak sem jím prošel (jde to jen jednou, a musí to být předtím než tě Hangrim nechá jít), hned jak jsem vstoupil do komnaty přiběhl ke mě Hangrim a začal kecat něco o tom že jsem odhalil veliké tajemství a žádal ode mne slib že to nikomu nevykecám, v tom rozhovoru byla ještě možnost že když jsou teď MN bez vládce tak že by se Bezejmenný ujal vlády sám![]()
To jsem skusil a hra mi vždycky spadla![]()
Nedostal se tam někdo, nebo nevíte co následuje pak?
Já si do FoR beru vždy minimálně 100 amuletů, někdy i víc, takže by to snad prošlo.Yachiko píše:Ja som to mal na 2. najhľahšej - Ignus bol v pohode, ten by sa dal zvládnuť aj na oveľa vyššej, ale Vhailor...![]()
Jedine mať pri sebe 40 Krvavých alebo Srdečných amuletov a liečiť, liečiť, liečiť...