Sporty II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Re: Sporty II
Dle svědků si prý Kozáčik zařval - já jsem sice nic neslyšel, jenže jsem také seděl uprostřed hlediště. Hlavně poslat teď Matúše do béčka by byla chyba. Konečně dostal příležitost, rozchytal se a třeba už Blažka do brány nepustí, což by mě ani zvlášť nemrzelo.
Ono je pak taky otázka, kdo vlastně může místo Kučery nastoupit? S Řepkou se už docela sehráli. Bílkovsky posílat Kadlece na stopera se mi nezdá nejšťastnější, na kraji je mnohem platnější a proti Panathinaikosu to bylo vidět.
Ono je pak taky otázka, kdo vlastně může místo Kučery nastoupit? S Řepkou se už docela sehráli. Bílkovsky posílat Kadlece na stopera se mi nezdá nejšťastnější, na kraji je mnohem platnější a proti Panathinaikosu to bylo vidět.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Je to poměrně jedno. Stejně mám pocit že to bude debakl. Ale nechci nikomu křivdit-počkáme si na výsledek.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak pro mě je výkon v Anglii vcelku překvapením a nadějí do budoucna. Jen ty zatracené rohy...
A Šírl je pro mě v tuto chvíli hlavní adept na post levého záložníka, velmi dobrý výkon.

A Šírl je pro mě v tuto chvíli hlavní adept na post levého záložníka, velmi dobrý výkon.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
Zakat - jojo Šírl nehrál špatně, ale není nejmladší a jeho řpednosti jsou především v defenzivě:( V klubu dokonce často hraje beka:( Já bych neodepisoval ani Pudila... Ten kluk umí a jeslti bude v Genku pravidelně anstupovat na OZ L, tak bude taky mít co říct:)
Na druhou stranu by si měl pan z Rady (čti Pán zrady) uvědomit, že Sionko s Vlčkem už nejsou nejmladší a hledati vhodného kandidáta na pravou stranu zálohy. Osobně bych zkusil Filla... A pokud by to jen trochu šlo, tak ty dva už nepovolával, sTanda je srdcař a bojovník, ale repre by už měla být někde jinde...
Na druhou stranu by si měl pan z Rady (čti Pán zrady) uvědomit, že Sionko s Vlčkem už nejsou nejmladší a hledati vhodného kandidáta na pravou stranu zálohy. Osobně bych zkusil Filla... A pokud by to jen trochu šlo, tak ty dva už nepovolával, sTanda je srdcař a bojovník, ale repre by už měla být někde jinde...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, Šírl sice není nejmladší, ale ani nejstarší. Tuším ročník 1981. Myslím že pokud si udrží výkonnost, má reprezentaci co nabídnout. Včera ukázal, že zaútočit umí, záleží co od něj Rada bude chtít. Samozřejmě ukáží i další zápasy, ale mám z něho dobrý pocit. Pudila také neodepisuju, ale ten kluk potřebuje ještě trochu vyzrát. Snad mu v tom zahraniční angažmá pomůže.
JJ, Vlček i Sionko jsou taková...z nouze ctnost. Vlčák hrál včera dobře, ale takový Fillo, pravda, ten by nemusel být špatný. Ale nevím, jak mu to v (???) Norsku (???) jde.
EDIT: Barbora Špotáková je olympijskou vítězkou v hodu oštěpem.
JJ, Vlček i Sionko jsou taková...z nouze ctnost. Vlčák hrál včera dobře, ale takový Fillo, pravda, ten by nemusel být špatný. Ale nevím, jak mu to v (???) Norsku (???) jde.
EDIT: Barbora Špotáková je olympijskou vítězkou v hodu oštěpem.

Naposledy upravil(a) Zakat dne 21.8.2008 14:48, celkem upraveno 1 x.
Leaping over the gully
Leaping over the gully
Zakat - ale jo, Šíérl má dvou kvalitu, ale za max 4 roky budem opět hledat náhradu...Proto bych raději zkozušel I toho Pudila:)
Špotáková skvělá!!!!!! dobrá pomsta za sprne ´68;)
Špotáková skvělá!!!!!! dobrá pomsta za sprne ´68;)
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jednou zlatý hod Barbory Špotákové, díky němuž jsme se dostali v pořadí národů nad Čobol...nad naše Slovenské bratry 

Leaping over the gully
Leaping over the gully
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Fotbal: Škoda přeškoda posledního gólu, ztratit výhru nad Anglií takovýmhle ušmudlancem
Ale když porovnám s Eurem, zlepšení o 1000%, takže chválím
Bára Špotáková:
Česká samohybná houfnice s oštěpem 

Bára Špotáková:

So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Panathinaikos - Sparta
Ani dnes jsem neměl pocit, že by byl Panathinaikos kdovíjak silný, to spíš Sparta byla tolik špatná (řeči o jednom z nejsilnějším týmů Evropy chápu spíš jako alibismus). Útočné dvojici Došek - Slepička se zahraniční novináři smáli už před třemi lety, ale ve Spartě řádí pořád; především jejich festival "z jaké ještě pozice dokáži netrefit bránu" v posledních minutách stál za to.
Ze včerejšího zápasu jsem trochu zmatený. Sparta opět ukázala, že si šance dokáže vytvořit a první poločas to byl docela vyrovnaný fotbal. Ve druhém už Řekové obraně Letenských zatápěli víc, když Sparta musela začít hrát vabank na smazání dvoubrankového manka.
Upřímně řečeno, Panathinaikos sice má svojí kvalitu a zápas si včera hlídal, jenže věřím, že dostat branku, Řekové by rázem znervózněli a vše mohlo být úplně jinak. To by se však musel Došek trefit - navrhuji mu na dresech definitivně přešít jmenovku na Kopyto. Slepička má potenciál, jen mu příliš nesedí současný styl hrát osamoceně na hrotu a vybojovávat míče pro ostatní. Holenda mnoho nepředvedl a pokus hrát s dvěma vysokými hráči ani tentokrát nikam nevedl, raději by měl dostat šanci Jeslínek. Spoléhat se na to, že se uzdraví Wilfried a vše spasí, v to bych - narozdíl od řady rudých soukmenovců - příliš nedoufal.
Včera se dle mého soudu podepsala pod nevstřelení branky i hra záložní řady. Především Berger by se měl na čas sednout: dlouhodobě nestačí a jeho diesel na hřišti popojíždí na první rychlostní stupeň. Co je platné, že sice umí vstřelit, ale v rozehrávce/soubojích ztrácí míče. Horváth sice nebyl rychlík, ale ve srovnání s "Páťou" běhal a minimálně dokázal vymyslet chytrou přihrávku. Moc vydařená výměna to tedy nebyla.
Upřímně řečeno, Panathinaikos sice má svojí kvalitu a zápas si včera hlídal, jenže věřím, že dostat branku, Řekové by rázem znervózněli a vše mohlo být úplně jinak. To by se však musel Došek trefit - navrhuji mu na dresech definitivně přešít jmenovku na Kopyto. Slepička má potenciál, jen mu příliš nesedí současný styl hrát osamoceně na hrotu a vybojovávat míče pro ostatní. Holenda mnoho nepředvedl a pokus hrát s dvěma vysokými hráči ani tentokrát nikam nevedl, raději by měl dostat šanci Jeslínek. Spoléhat se na to, že se uzdraví Wilfried a vše spasí, v to bych - narozdíl od řady rudých soukmenovců - příliš nedoufal.
Včera se dle mého soudu podepsala pod nevstřelení branky i hra záložní řady. Především Berger by se měl na čas sednout: dlouhodobě nestačí a jeho diesel na hřišti popojíždí na první rychlostní stupeň. Co je platné, že sice umí vstřelit, ale v rozehrávce/soubojích ztrácí míče. Horváth sice nebyl rychlík, ale ve srovnání s "Páťou" běhal a minimálně dokázal vymyslet chytrou přihrávku. Moc vydařená výměna to tedy nebyla.
Kdyby to tedy někoho zajímalo, tak jsem dneska byl osobně přítomen na přípravě reprezentace s Budějovicemi a řeknu rovnou - byl to skoro horor...První třicetiminutovka naprosto bezzubá, hra se trochu zlepšila až příchodem Jarolíma, který hrál překvapivě solidně, ale stále nevím, jak jeho kvality využít pro reprezentaci, protože to není hráč do kombinace, ale bojovník a dříč je to slušný a přihrávku umí dát taky skvělou. Nejlepším hráčem byl asi Rozehnal - prakticky bezchybný, spolehlivý. Své si odvedl i Grygera, Kováč, Slepička a trochu překvapivě Rajnoch, který působil vcelku dobře, i když se pár zaváhání nevyvaroval. Zajímavě hrál Kadlec - ač krajní obránce, mnohdy byl naším nejvysunutějším hráčem. Jinak zklamal hra záložní řady až na Šírla, který si určitě odvedl svoje, měl dost defenzivních úkolů vzhledem ke Kadlecově aktivitě, jinak párkrát zazmatkoval nebo podcenil balon. Plašil, Sionko a Polák dneska neslaný, nemastný výkon:( Baroš - špaténka přešpatná, možná by bylo účelnější, aby si prohodil flek s Radou... Kladrubský hřebec podal solidní výkon, i když jako někteří další mnohokrát přihrával alibisticky dozadu. Pospěch dobré, ale post záložníka není úplně jeho parketa, Čecha nelze hodnotit, nedostal se do žádné ožehavé situace, Drobný jich pár řešil a branku nedostal, ale bezchybný jeho výkon jistě nebyl (např. mu vypadl hned první balon).
Gratulace Špotákové k suverénnímu přehození světového rekordu!
Rovněž tak jsem zjistil, že některé zápasy Premier League začali dávat na Primě. Komentář je sice mizerný, ale i tak proti té naší kopyto-lize... Třebas dnešní vítězství Arsenalu nad Blackburnem (4:0), bylo přehlídkou hezkých akcí a přihrávek, jaké se u nás těžko vidí.

Rovněž tak jsem zjistil, že některé zápasy Premier League začali dávat na Primě. Komentář je sice mizerný, ale i tak proti té naší kopyto-lize... Třebas dnešní vítězství Arsenalu nad Blackburnem (4:0), bylo přehlídkou hezkých akcí a přihrávek, jaké se u nás těžko vidí.

Prima koupila práva na Premier League někdy před vysíláním ME 08, aby si to komentování chlapci pěkně mohli nacvičit. Což se sice úplně nepovedlo, ale aspoň že pak ve vysílání anglické ligy Studio Vízek pokračuje dál.
Když to člověk zkombinuje s nabídkou kabelových sportovních kanálů, má za den i 4 přenosy z Premier League; aspoň tolik teda otec dnes prohlašoval, že viděl.

Když to člověk zkombinuje s nabídkou kabelových sportovních kanálů, má za den i 4 přenosy z Premier League; aspoň tolik teda otec dnes prohlašoval, že viděl.
Tak jsme zase utrpěli vystoupení českých pohárových zástupců...