Čaute lidičky! Mám takový skromný dotaz

Hraju multi jako single s F/T/M, F/C a Sorckou. Nainstaloval jsem Tactics a pár komponent z Improved Battles. Obtížnost jsem nastavil na insane, všechny potvory mají max HP a hraju to už asi tři týdny... Docela sranda

Sám se divím, že jsem na položku dificulty ani nesáhl. Jediné čím jsem si ulehčil hru je to, že jsem si do Irenikova žaláře nahodil přes SK Ring of Regeneration a svitek s kamenou kůži. Potom následovalo zlehčení v podobě nošení mag. prstenů s mag. zbrojí a víc bodů do zbraní u multi (povolil jsem si max. tři). Původně jsem chtěl dohrát BG1 (knížky a po odstranění EXP cap i více zkušeností), ale Tutu mi po prvním dni hraní začalo padat nehoráznou rychlostí (tak 3x do 10min.) Tak jsem to vzdal, protože zdouhavou instalaci Tutu se mi nechtělo podstupovat znovu. Tááákže jsem si zkušenosti upravil na 200 000 (předpokládám, že by to bylo i víc) a vlastnosti podle knížek. Hraju, hraju Tactics na insane a až na první dungeon celkem pohoda. Začal jsem si říkat, zda-li hra s méně postavami nejni lehčí než s plnou partou. V Underdarku jsem měl už 4mil EXP. Tak si říkám, že bych měl spěchat k Irenikovi a vypustil jsem plno questů (Firkraag, Underdark jsem jen tak proběhl atd.) Dorazím k Irenikovi s 4,8mil EXP a KUA!!!!!!!!!!!!!!!!
Takže dotaz: Nemáte nějakou Taktiku jak na Šíleného taktického Irenika? Už jsem u něho tak 6hodin čistého času...
Počítal jsem s drakem, mečem, beholderem, i wraithem, ale u čeho jsem se přepočítal je ten lich + plno summonů. Občas se mihne nějaký mordekain, jsou tam 2-3 další beholdeři, lich kouzlí pit fienda (a ten před smrtí dalšího) + kupa stínů...
Ono je to po těch 6 hodinách celkem v pohodě až na liche a Irenika. Poradí mi někdo jak na ně? Já jsem za celé hraní Tactics nějak pořád nepochopil odstanění ochran z mága. První kouzlím True Sight (na neviditelnost) potom Ruby Raye a pak Breach, myslím, že tak by to mělo být, ni? Jenže Ti dva zmetci nic! Nestíhám to odkouzlit!
Včera se mi sice podařilo jednou to první kolo přestát, ale pak jsem, blbec

, v druhém kole nasral plošným kouzlem Planetara ještě před vyzvednutím vybavení a ten mě poslal do kytek
Nejni tu někde ještě Velehal? Ten to myslím dohrál na insane...