Chápu, že je to divné, ale v Hitmanovi mi hraje stejná skladba jako v M&M7.

Ale to neva, páč byla dobrá i dřív.
Btw Hitmani jsou celkem fajn hry (no, vlastně jsem zkoušel zatím jen první dva). S jedničkou jsem sice po 5 úrovních skončil (nelze ukládat a hrát dvacekrát celou misi je fakt otrava), ale druhý díl mě celkem baví. Nicméně nelze zastírat, že do správné "bondovky" tomu mnoho chybí. Způsobů likvidace různých bossů by mohlo být více (byť otrava je fajn) a rovněž by hra mohlo být více "kecací". Tím míněno základní "vraždící" mise jsou sice fajn, ale ocenil bych předvedení i nějaké té omáčky okolo. Byť chápu, že 47 jen nerad někomu ukazuje svou tvář (No vlastně jí ukazuje nepřátelům, tak proč ne potencionálním spojencům?), tak alespoň vybavení by mohl kupovat občas (třebas) od místního překupníka a ne hledat již připravenou bednu uprostřed nepřátelské základny. Podobně tak možnosti dokončení misí by mělý být častěji závislé na radách "spojenců" především pak z řad spřátelených agentů (a hlavně agentek - bondgirls tomu tedy opravdu chybí

).
Převleky vypadají zajímavě, nicméně mezi haldou Japonců nikomu agent v kimonu nepřijde moc divný, přičemž o misi dál jej nepřátelé snadno rozeznají na 20 metrů i v kompletní maskovací kombinéze (přičemž nosí stejnou), jež zcela zakrývá obličej. Ani nemluvě o sniperech, kteří to zvládnou i na sto metrů, což je k vzteku.
Není to (zatím) zdaleka tak dobré, jak jsem si představoval, nicméně vzato kol kolem i tak fajn hra, která přec jen poskytne atmosféru světa zabijáků a mafiánů. Občas jsou i mise celkem nápadité, byť bohužel jen v určitých mezích.