Technické problémy

Okuste ledový dech Auril na Planině ledového větru.
Stránky: Icewind Dale, Icewind Dale II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Uživatelský avatar
HiHi789
Sigilan
Příspěvky: 129
Registrován: 13.3.2009 23:27
Bydliště: Nepovím a nepovím.

Re: Technické problémy

Příspěvek od HiHi789 »

Je to v nastavení zobrazení ve winech. Tam, kde můžeš změnit mimojiné obnovovací frekvenci monitoru, klikni na záložku "Poradce při potížích". Máš tam takový posuvník, tak si s tím pohraj.
Uživatelský avatar
Sayboot
Sigilan
Příspěvky: 39
Registrován: 2.1.2009 13:47

Re: Technické problémy

Příspěvek od Sayboot »

HiHi789 píše:Je to v nastavení zobrazení ve winech. Tam, kde můžeš změnit mimojiné obnovovací frekvenci monitoru, klikni na záložku "Poradce při potížích". Máš tam takový posuvník, tak si s tím pohraj.
Yop, pomohlo to :-D Ale stačí i vypnutí DirecrDraw přes dxdiag :idea: Díky ti :-)
Moudrý člověk kritizuje názor, hloupý autora. │ Jen mrtvé ryby plavou s davem. │ Nikdo není dokonalý! I hovno má své mouchy. │ Být idiotem v očích blbce je rozkoší labužníka.
Uživatelský avatar
hank
Sigilan
Příspěvky: 9
Registrován: 30.1.2009 19:40
Bydliště: U Křivého Jeřába
Kontaktovat uživatele:

Re: Technické problémy

Příspěvek od hank »

sob-raider píše:
Mám stejný problém, abych se přiznal. Dal jsem na všechny, co mi o IWD2 básnili a tohle je jedna z věcí, co mě tam dost irituje. Měl jsme myslím stejný problém v BG2m ale tam jsme jenom přepnul něco v nastavení což v IWD21 nemohu nikde v nastavení najít. Neví někdo něco ö tomhle problému?
I já se k vám přidávám. Nejhorší na tom je to, že kdysi mi to 100% nedělalo. Až nyní, když jsem si to nainstaloval po dlouhé době znova, tak se tento problém objevil. Je fakt, že to dost kazí celý dojem ze hry a kdyby někdo věděl jak na to, byl bych rád za radu. Díky.
Mám dojem, že to dělají servis packy u XP, zkoušel jsem to na 2000 a jelo to dobře, možná by chtělo zkusit rozjet to v jiném módu kompability... momentálně jsem bez IWD ale jistě to zkusim.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Icewind Dale I & II“