Anomena jde trochu rozvrátit ne? Už si to moc nepamatuju, bylo to něco s jeho sestrou, roky sem za něj nehrál..
Já drowy nijak zvlášť ráda nemám. Vizuálně jsou very appealing, ale adorace a romantizace zla je naštěstí fáze, kterou mám šťastně za sebou.ЇЯMA píše:Zlej drow - právě proto je máme tak rádi..![]()
Anomena jde trochu rozvrátit ne? Už si to moc nepamatuju, bylo to něco s jeho sestrou, roky sem za něj nehrál..
Pokud něco bylo v KotOR II kvalitní tak tohle.Cesare píše:Pravda - bylo by fajn, kdyby podobná změna jako u Sarevoka nebo Viconie byla možná i u nějaký dobrý postavy, v opačným směru - čistě pro tu pestrost nabídky...
Tak o tom si dovolím trochu pochybovat, drtivá většina drowů, jejichž charakter je vykreslený prodrobněji než jako tabulka AC, THAC0, úrovně a vybavení, nějak příliš inklinuje k dobru. Ona ani ta Viconie nakonec není moc zlá (vlastně už od jedničky).Cesare píše:Zlej drow je taková docela předvídatelná nuda...
Tak - samozřejmě že nezlej drow je zrovna takový klišé (a většinou ještě Mary Sue k tomu).drake127 píše:Tak o tom si dovolím trochu pochybovat, drtivá většina drowů, jejichž charakter je vykreslený prodrobněji než jako tabulka AC, THAC0, úrovně a vybavení, nějak příliš inklinuje k dobru. Ona ani ta Viconie nakonec není moc zlá (vlastně už od jedničky).
Prostě drowové jsou zlí, ale drowové, co mají jméno jsou už v drtivé většině případů hodní.
Jo, to by mohlo bejt zajímavý.drake127 píše:Hmm, nechce někdo udělat prokreslený NPC charakter archetypu drowa?
No právě, ale to Viconia nedělala, nebo lépe řečeno prudila především v Underdarku, kde rozhodně není jedna z věcí, co by prodlužovala život, i když stát se kněžkou Shar rovněž ne. A vymanění se z moci Lloth rozhodně nesledovalo žádné intriky, naopak, dům DeVir skončil, Viconia utekla, nezapomínejme na její vztah s bráškou a teprve tady začíná nějaké mluvení o povrchu. Zkrátka Viconia je zlá, ale ne tak zlá, aby se z ní nemohla stát později neutrálka, ok?Carlos píše:drake: Já myslím, že drowové jsou spíše vypočítaví než zlí. Vici si jednoduše dala dohromady že asi není úplně nejlepší prudit na povrchu bez armády. Krutost a podobné věci bude něco, co pěstují v soukromí na přání své bohyně Lloth, ergo když se vymaní z její moci, nemusí se tím zdržovat a mohou kout plány k získání moci (bohatství...), v nichž by je právě krutost zpomalovala nebo jim je úplně znemožnila. Matrony potom vidím jako fanatické vyznavačky, které Llothina přání praktikují aby si samy udělaly radost.
V oficiální si nevzpomínám. Jedna zlodějka u tréninku odemykání u Mae Vara je taková na obojí, ale člověk si s ní moc nepokecá.Hupr píše:Ja se spis vzdycky divil ze anomen vubec ma romanci... (se zenou samozrejme) Vzdycky mi pripadal tak nejak na druhe strane barikady. A ted se nabizi takova otazka: Je v BG seriich nekdo oficialne homosexualni?