Romance v BG
Re: Romance v BG
No uz sem dlouho nehral BG tak si ted nevzpomenu ale nekdo mi tam prisel homo akorat proste uz nevim kdo
. Musel bych to zahrat znovu ale to ted ne. Tedka rozjizdim stare hry.

Jak dlouho můžou romance probíhat současně? Teď mám v partě Jaheiru, Aerii i Viconii a zatím lovetalky začínají všechny tři. Chtěl bych mít romanci s Viconií, ale zase by mě zajímaly ty ostatní, tak bych chtěl vědět, jestli se náhodou nepřeruší romance s Viconií, když něco řeknu Aerii nebo Jaheiře.
- Field Mouse
- Sigilan
Romance můžou paralelně probíhat celkem dlouho, většinou dá hra na výběr nějakou možnost, která jednu z romancí zruší, ale také nějaký kompromis, který umožní pokračovat ve všech. Nakonec je ale třeba rozhodnout se jen pro jednu. To, kdy to bude, záleží na tom, jak rychle hraješ. Mě se nikdy nepodařilo romanci normálně dohrát a měl jsem jich více ještě v Suldanesselaru a vždycky jsem si musel nakonec pomoct Shadow Keeperem.
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
Já doufám, že se mi podaří romanci s Viconií dokončit. Pamatuju si, že minule jsem se jí v rámci romance ptal, jestli by se ještě někdy chtěla vrátit do podtemní, právě když jsme tam zrovna byli. 

Mě se povedla dokončit akorát AerieZero píše:Já doufám, že se mi podaří romanci s Viconií dokončit. Pamatuju si, že minule jsem se jí v rámci romance ptal, jestli by se ještě někdy chtěla vrátit do podtemní, právě když jsme tam zrovna byli.

Což o to, u mě by pokračovala, ale musel bych nechat BG puštěné a každých 45 minut chodit odklikat romanci, protože jsem byl už u konce.
celkem mě štve, že se romance pozastavuje na pirátském ostrově, kde by mohla v klidu probíhat.
celkem mě štve, že se romance pozastavuje na pirátském ostrově, kde by mohla v klidu probíhat.
- PostTrauma
- Sigilan
Já jsem dokončil všechny tři, ačkoliv s Jaheirou to není vůbec snadné. Nějaký ten fixpack určitě řeší problémy, ale i tak to trvá šeredně dlouho (hlavně ty části, kde se čeká na harfeníky). S Aerií je to easy peasy : ) Na ty prodlevy mezi love talky pomůže příkaz v konzoli, je to v romance guide.
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Dá se tedy nějak v konzoli nastavit, aby se romance objevila třeba každých 25 minut? Popř. jak?
A ještě jeden dotaz: Kdy přesně se romance pozastavují? Pouze od pirátského města do podtemní, nebo i v jiných dungeonech? Popř. dalo by se v konzoli taky nějak nastavit, aby probíhali všude?
Díky za odpovědi.
Edit: Ještě mě napadlo, jestli na to neexistuje třeba nějaký mód?
A ještě jeden dotaz: Kdy přesně se romance pozastavují? Pouze od pirátského města do podtemní, nebo i v jiných dungeonech? Popř. dalo by se v konzoli taky nějak nastavit, aby probíhali všude?
Díky za odpovědi.
Edit: Ještě mě napadlo, jestli na to neexistuje třeba nějaký mód?
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?f=3&t=474&start=105
Tady se ptám na stejnou věc (ten mód se jmenuje Banter Packs).
Tady se ptám na stejnou věc (ten mód se jmenuje Banter Packs).
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
"That's what I call rough love."
Zkusím teda to Banter Packs. díky za radu.
Edit: Huh... tak jsem z toho zmatený... v readme toho Banter Packs není nic napsaného o urychlení romance.
Edit: Huh... tak jsem z toho zmatený... v readme toho Banter Packs není nic napsaného o urychlení romance.
Asi to budu řešit tím, že když budu potřebovat dělat něco mimo PC, tak to nechám zapnutý a budu to chodit kontrolovat každých 45 minut. 

- PostTrauma
- Sigilan
Stáhněte si romancing guide. Píše se tam, kde romance probíhá a kde ne. Ten příkaz do konzole způsobí, že ti hned naběhne lovetalk, zmenšit prodlevu nejde. Ale myslim, že to je docela dostačující. Když máš pocit, že romance jde pomalu, tak párkrát urychlíš a vše je ok : )
http://www.sorcerers.net/Games/BG2/index_tips.php
http://www.sorcerers.net/Games/BG2/index_tips.php
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Nenapsal nekdo Romance Guide i pro vselijake NPC mody? Napriklad pro Amber?
Carlos: Banter pack skutecne nedelá nic s romancemi-ale pridává nové reakce NPC na okolí a na sebe navzájem.(myslím)
Carlos: Banter pack skutecne nedelá nic s romancemi-ale pridává nové reakce NPC na okolí a na sebe navzájem.(myslím)