Silvestr
- PostTrauma
- Sigilan
Re: Silvestr
Žáby či sandále mi k mágovi docela sedí : ) Druhá možnost jsou nějaké kecky, uvidíme.
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
- Field Mouse
- Sigilan
Budu mít bílý vršek a černé tepláky, takže si beru černé sportovní boty - vzhledem k tomu, že budeme hrát celý den, vítězí pohodlí nad dokonalostí.
Napadlo mě ale ještě, jestli náhodou někdo nemáte nějaký dobře vypadající pytel na záda, kam bychom mohli dávat věci jako pití či kuželky - disponuji jen školní taškou a turistickými batohy, které by působily trochu nepatřičně.
Napadlo mě ale ještě, jestli náhodou někdo nemáte nějaký dobře vypadající pytel na záda, kam bychom mohli dávat věci jako pití či kuželky - disponuji jen školní taškou a turistickými batohy, které by působily trochu nepatřičně.
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
- PostTrauma
- Sigilan
Co se týče příručních zavazadel, jsem na tom podobně. Ale snad bych si dokázal nějaké patřičné půjčit, mám v okolí pár zdrojů.
Spíš se bojím, že si nedokážu zařídit ten kostým a nakonec půjdu jen ve velmi barevném oblečení, což sice bude působit jak pěst na oko, ale nebude to zrovna fantasy : )
Spíš se bojím, že si nedokážu zařídit ten kostým a nakonec půjdu jen ve velmi barevném oblečení, což sice bude působit jak pěst na oko, ale nebude to zrovna fantasy : )
Mám k zapůjčení koženou tašku ( se stylovými třásněmi) z Bulharska. Fotku dodati nemohu, páč můj foťák je totálně a komplet v hajzlu. Musíte se spolehnout.
PsT: Vezmu Ti alespoň ten dílenský plášť, chceš?. IMO furt lepší než obyčejné oblečení, byť velmi barevné.

PsT: Vezmu Ti alespoň ten dílenský plášť, chceš?. IMO furt lepší než obyčejné oblečení, byť velmi barevné.
Naposledy upravil(a) Tarreb dne 10.3.2010 14:58, celkem upraveno 1 x.
- PostTrauma
- Sigilan
Ne, to barevné oblečení je docela funkční : ) Hodil by se jenom plášť nějaké výraznější barvy, aby to dokreslilo efekt mága (pořád budu mít hůl aspoň, ale musím tu násadu od koštěte ještě ozdobit). Na to by mohla stačit deka, uvidím. Radši se pokusím spojit s kamarádkou-šičkou.
Pokud je to ta kamarádka co jsi psal že možná půjde, tak ji dotlač k registraci na Sigil, ať má taky možnost ovlivňovat přípravu akce, ne?
Takže již je téměř jisté jaké zbraně budu mít s sebou. Palcát a nůž. Bude to zábavné zejména proto, že s touto neobvyklou kombinací prakticky neumím zacházet.
Jak budou vypadat bojové scény? Zastavíme tlupu Ostravských turistů a ,,Dobrý den, hrajeme takovou Hru, nemohli byste zastoupit tlupu skurutů?"

Takže již je téměř jisté jaké zbraně budu mít s sebou. Palcát a nůž. Bude to zábavné zejména proto, že s touto neobvyklou kombinací prakticky neumím zacházet.

Jak budou vypadat bojové scény? Zastavíme tlupu Ostravských turistů a ,,Dobrý den, hrajeme takovou Hru, nemohli byste zastoupit tlupu skurutů?"

- PostTrauma
- Sigilan
Proč právě ostravských? : )
Hm, já myslel, že řeči typu "my hrajem takovou hru" právě vynecháváme a jedem rovnou na ostro "pojďme zabít támhletu tlupu skurutů" : )
Ne, ne, to je jiná, ta asi nepůjde a já se asi zas nezúčastním bitvy Heroes : )
Zato já jsem s holí probojoval celé mládí : D
Hm, já myslel, že řeči typu "my hrajem takovou hru" právě vynecháváme a jedem rovnou na ostro "pojďme zabít támhletu tlupu skurutů" : )
Ne, ne, to je jiná, ta asi nepůjde a já se asi zas nezúčastním bitvy Heroes : )
Zato já jsem s holí probojoval celé mládí : D
Protože mám na milé lidi z města, ve kterém jsem se narodil, nesmírně milé vzpomínky.Proč právě ostravských? :

Na internetu fakt chybí empatie. Tak se trapně zeptám. Fakt, nebo je to ftípek?Zato já jsem s holí probojoval celé mládí : D
brw: od mága se neočekává, že bude bojovat. V momentě kdy tě někdo zraní, může žalovat válečníka, že tě neochránil. :)
To se ti OPRAVDU divím... To by mohla být zkušenost na celý život.Ne, ne, to je jiná, ta asi nepůjde a já se asi zas nezúčastním bitvy Heroes : )

Nejsem proti, ale nebudou spolupracovat.Hm, já myslel, že řeči typu "my hrajem takovou hru" právě vynecháváme a jedem rovnou na ostro "pojďme zabít támhletu tlupu skurutů" : )
,,Foreward march!!"
,,Spare no one"!!

*Ostrava
- PostTrauma
- Sigilan
No a já myslel, že tím, že nebudou spolupracovat, se budeme nejvíce bavit a o to víc si budeme cenit lidí, kteří na to kápnou a spolupracovat budou. Možná mám o lidech příliš vysoké mínění a tahle varianta by nemohla fungovat. Pokud to tak je, jsem ochoten slevit : )
Vskutku to byla ironie, bojoval jsem pouze s mečem a to pouze při počtu příležitostí, které by se vešly na prsty dvou rukou. Ve skutečné bitvě jsem pak nebyl nikdá. Zato stěžovat si umím velmi ukázkově, takže myslím, že na mága se hodím dokonale : )
Podle toho OPRAVDU soudím, že to myslíš vážně. Každá zkušenost je na celý život, ale zkušenosti nejsou pokémoni - nemusíš je mít všechny* : )
Hm, omluv hloupou otázku, ale ty si pamatuješ první měsíc svého života? Popřípadě ty rozděluješ svůj život do šťastného a nešťastného období? : )
*uznávám, že toto nevzešlo z mé hlavy, ale nevím, kde jsem to viděl, takže nemůžu citovat
Vskutku to byla ironie, bojoval jsem pouze s mečem a to pouze při počtu příležitostí, které by se vešly na prsty dvou rukou. Ve skutečné bitvě jsem pak nebyl nikdá. Zato stěžovat si umím velmi ukázkově, takže myslím, že na mága se hodím dokonale : )
Podle toho OPRAVDU soudím, že to myslíš vážně. Každá zkušenost je na celý život, ale zkušenosti nejsou pokémoni - nemusíš je mít všechny* : )
Hm, omluv hloupou otázku, ale ty si pamatuješ první měsíc svého života? Popřípadě ty rozděluješ svůj život do šťastného a nešťastného období? : )
*uznávám, že toto nevzešlo z mé hlavy, ale nevím, kde jsem to viděl, takže nemůžu citovat
Sakra... to OPRAVDU mělo znamenat, že to myslím jako vtip:D.Podle toho OPRAVDU soudím, že to myslíš vážně. Každá zkušenost je na celý život, ale zkušenosti nejsou pokémoni - nemusíš je mít všechny* : )
Pamatuji si dědu, tipického ostravského horníka. Skurut-hai každým coulem. ( Moc hodný skurut ).
Ne, můj dosavadní život považuji za velmi šťastný.ty rozděluješ svůj život do šťastného a nešťastného období?
- Field Mouse
- Sigilan
Vzhledem k tomu, že chci být mnich a nepoužívat zbraně, bych opravdové bitvy raději moc nevyhledával. Sice jsem trochu vzdělán i v tomto směru, proti meči (byť dřevěnému) bych holou rukou raději nešel, pokud by nešlo zrovna o nějaký moc důležitý quest.
Pokud už ale vyhledávat boj, pak to chce nějaký akční úvod typu "Pane, přešel jste ulici mimo přechod! Ve jménu všeho, co je správné, vás teď musím zničit!"
Ptát se na spolupráci postrádá RP prvek :o)
Co se týče hole, ta je úplně nejskvělejší zbraní, co jsem měl tu čest vyzkoušet - je lehká, velmi intuitivně ovladatelná, rychlá a vizuálně efektní. Její jediná nevýhoda je malý damage, což je ale ve hře spíše výhoda.
Pokud už ale vyhledávat boj, pak to chce nějaký akční úvod typu "Pane, přešel jste ulici mimo přechod! Ve jménu všeho, co je správné, vás teď musím zničit!"

Ptát se na spolupráci postrádá RP prvek :o)
Co se týče hole, ta je úplně nejskvělejší zbraní, co jsem měl tu čest vyzkoušet - je lehká, velmi intuitivně ovladatelná, rychlá a vizuálně efektní. Její jediná nevýhoda je malý damage, což je ale ve hře spíše výhoda.
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
Já jsem proficient s meči. S palcátem a nožem se budou akční scény hrát velice těžko, tak a bych nikoho nezranil.
Ale jinak se mi to zamlouvá.

Nebudeme vědět co je přechod. Viděl jsi návštěvníky?Pane, přešel jste ulici mimo přechod! Ve jménu všeho, co je správné, vás teď musím zničit!"

Ale jinak se mi to zamlouvá.
- PostTrauma
- Sigilan
No, holí umí mávat každý, jak by se řeklo : ) V závěrečných fázích přípravy se budu možná věnovat tréningu bojových dovedností : )
Ano, to dilema RP versus spolupráce lidí, to je oč tu běží. Blbé je, že tak či tak někdo nebude hrát dobře svoji roli : D
Ano, to dilema RP versus spolupráce lidí, to je oč tu běží. Blbé je, že tak či tak někdo nebude hrát dobře svoji roli : D
Po té akci, co jsm absoluvoval v Boleslavi, bych řekl, že lidé obecně spolupráci s chrabrou družinou dobrodruhů nakloněni nejsou.
Ale můžeme to zkusit.
Ale můžeme to zkusit.
Naposledy upravil(a) Tarreb dne 11.3.2010 11:57, celkem upraveno 1 x.
- Field Mouse
- Sigilan
Já bych raději věci jako je přechod nebo semafor znal, ať to přežijem ve zdraví a bez pokut - nebo se je alespoň hodně rychle od nějakého domorodce naučil.
RP přístup ostatních asi vyžadovat nelze, ale na druhou stranu - se spoustou obyvatel ve hrách si taky moc nepokecáte. Akorát ve hrách víme, na koho kliknout :)
RP přístup ostatních asi vyžadovat nelze, ale na druhou stranu - se spoustou obyvatel ve hrách si taky moc nepokecáte. Akorát ve hrách víme, na koho kliknout :)