Miros píše:1) Climb walls a Read language neexistují (o climb walls sem kdysi něco četl, ale s BG a ani D&D to nemá asi nic společného)
Díky, myslel jsem si to. Jen mi vrtalo hlavou, proč je to v manuálu.
Miros píše:5) Nejde ho nabrat, jedině znovu přivolat konzolí
Necheatuju
Field Mouse píše:kensai dualnut na 12. úrovni? Na 13. dostává bonusový útok -> lepší
D'Oh!

Tak tohle mi uniklo. Ani jsem nekoukal na "buildy" ostatních a postavu si vytvářel sám. Teď už to nezměnim ale pro příště si to budu pamatovat.
Field Mouse píše:- můžeš vzít do party Jana i Yoshima, pak bude Jan i v Underdarku :)
To by šlo ale hraju multiplayer s kamarádem a volnýho místa moc nemáme:-) ...tak na Yoshiho kašlu, stejně jsem ho neměl nikdy rád.
Field Mouse píše:- to, jestli jde dát kai+backstab: kai není útočné kouzlo, takže by mělo jít seslat při ukrytí tak, aby ještě šlo zaútočit z neviditelnosti (ukrytí by mělo být opuštěno dle předchozí odrážky). Ale jistý si nejsem. Nicméně i pokud by kai rušilo neviditelnost, nebude těžké nahodit kai, pak se schovat, přiběhnout k nepříteli a dát mu ránu.
Koneckonců to můžu sám zjistit a pak napsat, jak to dopadlo. Jen mi chybí pár XP do levelu a znovuzískání schopností Kensaie.