Elementární princ

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Schleitr
Sigilan
Příspěvky: 85
Registrován: 17.10.2008 21:51

Elementární princ

Příspěvek od Schleitr »

Nějaký trik na elementárního prince v Sendai´s Enclave Dungeon?Mám družinu ve složení zloděj/válečník,Minsc,Korgan,Sarevok,Viconie,Edwin,všichni okolo 20.úrovně a za boha ho nemůžu porazit.
Mirorich
Sigilan
Příspěvky: 92
Registrován: 7.8.2011 11:58

Re: Elementární princ

Příspěvek od Mirorich »

Já ho normálně nalákal mezi dveře a rozsekal jsem ho.
Jinak by taky mohlo fungovat: zakouzli na Edwina kamenou kůži, zrdcadlení a ochranu před magickýma zbraněma a nastrč ho tak, aby ten Princ mlátil do něj. Mezitím do prince budou řezat Korgan s Minscem a Sarevokem a ti by ho měli dát celkem svižně, pokud máš dobré zbraně.
Jsou samozřejmě i další možnosti, jako krmit ho vyvolanýma potvorama, útoky zlodějem ze stínu (teď si teda nejsem jistý jestli není imunní) apod.. Nezkoušel jsem, protože jsem ho vždycky prostě rozrubal klasickou cestou.
alibaba
Sigilan
Příspěvky: 37
Registrován: 19.5.2009 19:00

Re: Elementární princ

Příspěvek od alibaba »

Co takhle zdokonalenej spěch na bojovníky, princ má ss, takže kouzlo zlom na něj a pak by neměl být problém. Určitě se vyplatí nějaké hla bojovníků např. kritický útok.

Jinak co se týče edwina, asi bych mu namemoroval cca 4x vylepšený spěch, 3x ochrana proti elementům, 1xvylepšená hbitos+pár přání. Pre-buff před soubojem by vypadal asi, Edwin hodí vytvoř obraz (7lvl), vylepšená hbitost, spěch o ochrana na bojovníky a pak párkrát přání. Potom klona bojoníci zničí a de se sekat. (BTW pak nic nemá šanci, takhle nabufovaná parta dá i Ascension na insane bez větších problémů).
Mirorich
Sigilan
Příspěvky: 92
Registrován: 7.8.2011 11:58

Re: Elementární princ

Příspěvek od Mirorich »

Alibaba: na můj vkus je to až moc humbuku, kvůli pár elementálům. :-) Zapomněl jsem napsat, že moji bojovníci měli boty rychlosti. Díky nim už jsem do konce hry nepotřeboval kouzlo spěch/zdokonalený spěch. A bot rychlosti je naštěstí ve hře dost.
alibaba
Sigilan
Příspěvky: 37
Registrován: 19.5.2009 19:00

Re: Elementární princ

Příspěvek od alibaba »

Mirorich : Tak jasný, že je to jak použít kanon na vrabce, ale v ToB už mám na všech postavách permanentně vylep. spěch, ochr. p. elementy plus další bonusy. Vždyť na to kouzelník spálí jen 1. kouzlo 7. úrovně-vytvoř obraz... a taky někdy dá přání možnost rest/heal, takže to může jet do nekonečna.

Pěkný kombo: kouzelník- vytvoř obraz, vylepšená hbitost, X*přání a vybere se možnost snížit moudrost družiny na 3. Pak zabít obraz a kouzelníkem hodit omezený přání-ochrana před nemrtvými. To přinese 6 upírů(kvůli nízký moudrosti) a na ty pak stačí knězovo odvrácení a konvertovat je na svojí stranu :twisted: Těch upírů se dá přivolat neomezený množství, hehehe.
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“