BG2: Kangaxx
Re: BG2: Kangaxx
No díky s tou radou s autopauzama. No a těch kozel se dá seslat víc, když například vyvoláš dvojníka tak můžeš kouzlit taky jedno kouzlo navíc. No a když hru stihneš zapauzovat 2x tak 10 kouzel není žádnej problém.
A glory for Amn.
Můj příspěvek k zabití Kangaxxe
Kangaxx lich - ihned po započnutí souboje mu Keldorn a moje postava (mnich) šoupnou pár ran (ještě než lich stihne nahodit ochrany). Jakmile má Lich ochrany, tak na něj Keldorn zakouzlí "rozptyl magii" = ochrany odstraněny a následně je lich zabit (btw. tento postup fungoval na všechny liche z předchozích hrobek, takže jejich likvidace se stala velmi jednoduchou záležitostí).
Kangaxx demilich - tady je postup ještě jednodužší. Stačí se změnit v "Zabijáka" a Kangaxx nemá šanci, neboť jeho uvěznění na mě nefunguje. Po chvilce je Kangax umlácen.
Kangaxx lich - ihned po započnutí souboje mu Keldorn a moje postava (mnich) šoupnou pár ran (ještě než lich stihne nahodit ochrany). Jakmile má Lich ochrany, tak na něj Keldorn zakouzlí "rozptyl magii" = ochrany odstraněny a následně je lich zabit (btw. tento postup fungoval na všechny liche z předchozích hrobek, takže jejich likvidace se stala velmi jednoduchou záležitostí).
Kangaxx demilich - tady je postup ještě jednodužší. Stačí se změnit v "Zabijáka" a Kangaxx nemá šanci, neboť jeho uvěznění na mě nefunguje. Po chvilce je Kangax umlácen.
Pěkně funguje dračí dech, jeden zásah a je mrkev. Možná bude podobně fungovat i zpožděná výbušnina (ten fireball na 7. úrovni).
-
- Sigilan
Na Imprisonment funguje snadno Spell Immunity - Abjuration (bohužel neznám český překlad). Improved Kangaxx je lepší, jelikož není tak předvídatelný.
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Abjuration se překládá jako "ochrana". Mimo to se dá proti Uvěznění chránit i dalšími kouzly (odvrácení, odražení kouzel, Past na kouzla).
-
- Sigilan
To jsem nikdy ani nezkoušel, neb tato kouzla odvrátí jen určitý kombinovaný level nepřátelských kouzel. A vzhledem k tomu, že Imprisonment je 9. level, tak stačí seslat dvě a vyruší ochranu, krom Spell Trapu, který vydrží o něco déle. Nicméně i tak docela risk.
ahoj, pls mám problém. Mám nainstalovaný bug fixy, mody tatics, UB, reinfeinsment, ascension a gaxx mi buguje. Mlátím do něj jako nevím co, a když se naštve a že se chce proměnit, tak se prostě nepromění. rubu jak chce a nic. jde to nějak vyřešit? díky
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Zkus přestat "rubat" :) Tj. neklikej na něj v době, kdy se má přeměnit.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
no ti nevim muj Paladim ma momentalne 160 HP a omracil mne taky tak lehcevalcik píše:Hm, kúzlo "Mocné slovo: Omrač" funguje na základe HP, myslím. Záchranný hod proti nemu neexistuje, treba mať vysoký počet životov - minimum je tuším 90. Momentálne BG nehrám, ale presne je to uvedené v popise kúzla.

hadioci: Jsi si jist, že nebyl v té chvíli zraněn? Kouzlo počítá s HP, které postava v zrovna má a ne s maximem, které může mít.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
-
- Sigilan
Zlatá Lebka
Zdarec nějak tip a trik, jak zabít tu hnusnou, zku..ou, zlatou lebku. To je voprus s ní.
1000 díky.

- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
milhaus007: Proti uvěznění pomůže Ochrana před kouzly: Ochrana (Spell Immunity: Abjuration). Další tipy viz zde: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?f=3&t=1926
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
-
- Sigilan
Re: Zlatá Lebka
1000 díky. Mne jde o jedno. Licha vykostím snad, ale pak přijde ta hnusná lebka
a je po srandě. Neumlátím ji. mám Rhyn +4, měc od draka +5, celkem rychlého mnicha s mečem od licha od hospody a prd.
Ovšem tady to jde snadno.
Ovšem to kouzlo (nemohu si nyní vzpomenout jak se kouzlo jmenuje), co můžeš selat s oním mečem od licha z hospody mám jen jednou a prsten beranidla vyplácám před lebkou.
https://www.youtube.com/watch?v=0jewTDiI_Lw

Ovšem tady to jde snadno.

https://www.youtube.com/watch?v=0jewTDiI_Lw
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kouzlo z meče je: Sluneční paprsek (je to kněžské kouzlo 7. úrovně), to je silnější varianta Falešného svítání 6. lvl.
Má taktika často byla Liche nechat zkamenět. Nejlépe pomocí Hůlky zázraků z doupěte Mozkožroutů pod městem.
Má taktika často byla Liche nechat zkamenět. Nejlépe pomocí Hůlky zázraků z doupěte Mozkožroutů pod městem.
- PostTrauma
- Sigilan
Stačí používat zbraně s očarovaním + 4 a vyšším, nejlépe tupé - takže hůl Rynnu, Everardův prak. Prsten beranidla do začátku dost pomůže. A na ochranu je nejlépe použít Ochranu před nemrtvými.
Každopádně už tady na fóru existuje vlákno, které se zabití Kangaxe věnuje, tam najdeš různé rady.
Každopádně už tady na fóru existuje vlákno, které se zabití Kangaxe věnuje, tam najdeš různé rady.
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.