Po cca 2 letech od x-tého dohrání PT jsem se rozhodl, že se na pouť s Bezejmenným a jeho partou vydám znovu... chodí sem ještě vůbec někdo? Jestli jo, zajímala by mě jedna věc - kolikrát jste vlastně PT hráli, jak často se k němu vracíte, pokud vůbec?
Navíc mi došlo, že jsem ještě neměl tu čest s Unfinished Business modem, tak to zkusím s ním. Vypadá to, že těch (staro)nových věcí tam přidává oproti původní verzi hry celkem dost.
Tak přece jenom sem nějaká duše chodí... Jo, Databázi her jsem před nedávnem taky objevil. A kupodivu je dost relativně čerstvých příspěvků taky na zahraničním GOG fóru k PT.
Pro mě je PT tak trochu jako kniha, kterou si vždycky rád znova přečtu, i přes to, že už ji znám skoro nazpaměť. A spouští ve mně nezvladatelné záchvaty nostalgie
Mimochodem, na yt jsem objevil skoro neznámý kanál, kde jsou playlisty skoro ke všem myslitelným settingům v D&D, některé sice trochu mimo, ale povětšinou sedí... -> https://www.youtube.com/@hypercardioide
Já to tu čistím občas. Resp. jsem zaškrtl nutnost potvrzení registrace administrátorem, anžto už mě nebavilo mazat boty. Každopádně Sigil tu určitě ještě nějakou dobu zůstane. Však je to kus domácí herní historie. :)
Párkrát za měsíc se příjdu podívat, co je "nového".
Jinak PT jsem dohrál jen dvakrát - za válečníka a za mága. Nedávno jsem zkoušel i za zloděje, ale v půlce příběhu mi ze steam verze zmizely savy. Takže zkusím až za delší dobu nebo podle nálady.