Je tu ještě někdo?

Cesty Bezejmenného po sférách s jednou moc ukecanou levitující lebkou.
Stránky: Planescape: Torment

Moderátor: Sadako

Odpovědět
Letící Orel
Sigilan

Je tu ještě někdo?

Příspěvek od Letící Orel »

Po cca 2 letech od x-tého dohrání PT jsem se rozhodl, že se na pouť s Bezejmenným a jeho partou vydám znovu... chodí sem ještě vůbec někdo? :-) Jestli jo, zajímala by mě jedna věc - kolikrát jste vlastně PT hráli, jak často se k němu vracíte, pokud vůbec? :think:
Navíc mi došlo, že jsem ještě neměl tu čest s Unfinished Business modem, tak to zkusím s ním. Vypadá to, že těch (staro)nových věcí tam přidává oproti původní verzi hry celkem dost.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: Je tu ještě někdo?

Příspěvek od yenn »

Letící Orel píše: 21.2.2023 14:14 chodí sem ještě vůbec někdo? :-)
Skoro ne. A ještě méně osob sem píše :-) Část zdejších uživatelů se přesunula na Databázi her.

P:T jsem hrál dvakrát, ovšem naposledy velmi dávno.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Letící Orel
Sigilan

Příspěvek od Letící Orel »

Tak přece jenom sem nějaká duše chodí... :-) Jo, Databázi her jsem před nedávnem taky objevil. A kupodivu je dost relativně čerstvých příspěvků taky na zahraničním GOG fóru k PT.
Pro mě je PT tak trochu jako kniha, kterou si vždycky rád znova přečtu, i přes to, že už ji znám skoro nazpaměť. A spouští ve mně nezvladatelné záchvaty nostalgie :-D
Mimochodem, na yt jsem objevil skoro neznámý kanál, kde jsou playlisty skoro ke všem myslitelným settingům v D&D, některé sice trochu mimo, ale povětšinou sedí... :-) -> https://www.youtube.com/@hypercardioide
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Já to tu čistím občas. Resp. jsem zaškrtl nutnost potvrzení registrace administrátorem, anžto už mě nebavilo mazat boty. Každopádně Sigil tu určitě ještě nějakou dobu zůstane. Však je to kus domácí herní historie. :)
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Párkrát za měsíc se příjdu podívat, co je "nového".

Jinak PT jsem dohrál jen dvakrát - za válečníka a za mága. Nedávno jsem zkoušel i za zloděje, ale v půlce příběhu mi ze steam verze zmizely savy. Takže zkusím až za delší dobu nebo podle nálady.
Odpovědět

Zpět na „Planescape: Torment“