Arian píše: 3.8.2023 22:55
Dnes vychází Baldur´s Gate 3. Vlastně bych to ani nezaregistroval, kdyby na mě nevyskočil náhodný článek ve feedu na mobilu (smutné). Dojalo mě to natolik, že jsem večer potřeboval zjistit, jestli ještě existuje Sigil forum. Tak tu všem zbloudilým duším mávám
Btw, BG3 vydává Larian studios. Náhoda? Nemyslím si
Sigil sekta je stále aktivní na databaze-her.cz. Fórum i stránky nám tu existují. Byť jsme přišli o skin fóra, anžto už nešel na nové verze phpBB. Stále asi všichni hrají. Nikdo ze Sigil Teamu snad ještě neumřel.
Byl jsem příjemně překvapen, když jsem zjistil, že tohle fórum ještě funguje :) A když si projíždím zpětně své posty, tak se na jednu stranu mlátím do hlavy (protože c'mon, tenkrát jsem psal strašné krávoviny!) a na druhou stranu slzím při vzpomínce na ztracené mládí. No jo, moje sigilové začátky už jsou hodně vlasů i kilogramů zpátky...
A kam že mě to osud zavál? Mám za sebou třicítku, z Karlových Varů jsem se přes Olomouc a Brno dostal až do Nového Jičína, a zde už čtvrtým rokem žiji se svou úžasnou manželkou. Donedávna jsem se živil psaním, ale v poslední době hodně fušuji do umělé inteligence a automatizací.
A letos v lednu jsem odemkl ultimátní achievement, když se nám narodil krásný syn. Mimochodem - mezi jeho nejoblíbenější hračky patří klávesnice, takže nemůžu být jako otec hrdější!
"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."