Film - archív
Moderátor: sevencreature
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No Hitmana jsem si představoval trochu jinak, ale Diesel není špatný herec a navíc vášnivý hráč, takže to je může být docela dobré. Rozhodně to bude mnohem lepší než DungeonSiege, Bloodrayne, FarCry a další šílenosti od Uwe Bela.
Jediné filmy podle her, které se mi docela líbily jsou ResidentEvil a starý Mortal Kombat. Bohužel pokračování těchhle filmů stojí za .....
Jediné filmy podle her, které se mi docela líbily jsou ResidentEvil a starý Mortal Kombat. Bohužel pokračování těchhle filmů stojí za .....

- Black
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
no me u hitmana ten diesel uprime dost nastval... - hitman je elegan, sice nabouchanej ale proste takovej nenapadnej... zatimco praskama prezranej diesel co je jako pest na oko proste Hitman podle myho vazne byt nemuze... - a jeho dosavadni herecka "kariera" je DOST marna. Rika vam neco jmeno Jason Statham (The Transporter, novy Italian Job)? - takhle si predstavuju hitmana
jinak o dungeon siege se HODNE bojim a u doomu to je jasny - co byste cekali od filmu s The Rock... :P aspon at jsou vychytany alieni... :)
jinak o dungeon siege se HODNE bojim a u doomu to je jasny - co byste cekali od filmu s The Rock... :P aspon at jsou vychytany alieni... :)
Ticha kocka brehy mele...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hrabě Teleke z Tölöke, Salsa Verde, baron Gorc z Gorců, Tóna Hluchoněmec, na hradě strašá a profesor Orfanik, vydávající pokyn, aby mu ohřáli párek
Limonádový Joe, Adéla ještě nevečeřela a Tajemství hradu v Karpatech jsou nejlepší české komedie, jaké jsem kdy viděla 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.