drake127 píše:Mě by zajímalo, jestli je Interplay opravdu majitel. Alespoň tam jsou patche pro jejich hry, ale to vzezření stránek je extrémě amatérské, jako by to dělal syn konkurzního správce.
Prava na F1/2 s nejvetsi pravdepodobnosti maji, ale to je tak asi vsechno. Dal se do Falloutu uz srat nebudou, nastesti. THE END
drake127 píše:Mě by zajímalo, jestli je Interplay opravdu majitel. Alespoň tam jsou patche pro jejich hry, ale to vzezření stránek je extrémě amatérské, jako by to dělal syn konkurzního správce.
Prava na F1/2 s nejvetsi pravdepodobnosti maji, ale to je tak asi vsechno. Dal se do Falloutu uz srat nebudou, nastesti. THE END
Nechali si práva na případnou MMORPG hru ze světa Falloutu.
Life's hard, time's short, take it easy, fuck it all!
Daemon píše:
Ony jim spis zustaly, protoze je nikdo nechtel, jinak si nedovedu predstavit, proc je maji, kdyz vsechno rozprodali a maji holou prdel. Ti uz nic nevymysli
Daemon píše:
Ony jim spis zustaly, protoze je nikdo nechtel, jinak si nedovedu predstavit, proc je maji, kdyz vsechno rozprodali a maji holou prdel. Ti uz nic nevymysli
Vymýšlet si můžou všelicos, to už je tak pomalu asi všechno co můžou. Ale ty práva si ponechali úmyslně a o plánech na Fallout Online sami spekulovali. Zrovna ty bys to moch vědět
Life's hard, time's short, take it easy, fuck it all!
Daemon píše:
Vymýšlet si můžou všelicos, to už je tak pomalu asi všechno co můžou. Ale ty práva si ponechali úmyslně a o plánech na Fallout Online sami spekulovali. Zrovna ty bys to moch vědět
Ja uz vsechno ve svych letech neudrzim! Taky te to ceka
Co z toho, ze maji prava. Mozna se je rozhodli ponechat do doby nez nekdo jiny udela veleuspesny F3...pak by se mohly lepe prodavat
vo falloute 2 mam Haroldovi odovzdat tu suciastku, uz ju mam, ale nikde v rozhovore neni ta moznost- btw problem by mohol byt, ze ked poviem, ze v Vault City by sa mohol spytat niekto iny, skoci mi to na tu cast rozhovoru, kde vravi, ze to surne potrebuju... moc to nenavazuje
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Může, já si ji poprvé taky nevšiml, myslel jsem, že elektrárna je to podzemí v druhé části města.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Viva la revolucion
V té samé lokaci úplně vpravo. Nech to nainstalovat toho ghoula co tam postává (tuším Festus) nebo to naistaluj sám. Harold ti nic konkrétního neřekne jen po tobě bude štěkat.
Koveras píše:V té samé lokaci úplně vpravo. Nech to nainstalovat toho ghoula co tam postává (tuším Festus) nebo to naistaluj sám. Harold ti nic konkrétního neřekne jen po tobě bude štěkat.
uz v pohode, uz som to nainstaloval (Festusov zivot je predsa taky vzacny a on nemoze vediet, ci to nie je pasca ), z tych 4500 xp to stalo :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.