TV stanice

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Kterou TV stanici sledujete nejvíce?

ČT 1
2
4%
ČT 2
6
12%
n@va
2
4%
prima
0
Žádná hlasování
Kombinaci 2 a více stanic
6
12%
TV nesleduji
10
20%
Nedá se přesně říci, záleží, který pořad mne zaujme
20
41%
STV 1
0
Žádná hlasování
STV 2
0
Žádná hlasování
J@j
0
Žádná hlasování
Markíza
0
Žádná hlasování
Jiná stanice
3
6%

Celkem hlasů: 49

Slayer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slayer »

Elessar píše:Vh1... bud tam chyba moznost 'ina stanica', alebo by som mal ist k ocnemu...
Ta možnost tam opravdu chybí...taky se dost divím! :shock:
Tak jsem dal možnost,že nezáleží na programu,což je u mě taky pravda.
Jo a ktomu VH1-taky hodně sleduju,ale jako hudební kanál mi nepřipadá zrovna nejlepší,protože tam dost často hrajou staré hitovky(60s,70s,80s) a ty já až tolik nemusím,ale jinak ty pořady jsou promakané.Nejlepší hudební stanice je pro mě MTV Base,protože hip-hop rulez!
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Slayer- no, tak u mna je to presne opacne...:lol: prave to, ze tam aspon kazdu druhu pesnicku hraju starsiu, na nich ocenujem... Na MTV sice parkrat ide High Hopes od Pink Floydu a Paradise City od GNR, ale inak nic, co by ma zaujimalo...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Televizi poslední dobou rovněž moc nesleduji - podobně jako AlieN mám jen pár pořadů a seriálů, na které se zato dívám pravidelně - Monty Python, Simpsonovi, Ally McBeal třebas 8-) .

Chybí mi tu zatraceně možnost "DVD". Na to se koukám (když mám teda čas) docela rád ;-) .
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Vampiria píše:nemá ani programového ředitele, ale zato má Radu po rozhlasové a televizní vysílání a to je teprve NĚCO! Rada se převážně zabývá udělováním pokut za cypoviny v případě, že pořad nějaké konkurenční TV byl úspěšnější a snahou se nějak provázat s politiky. Obé se jí bohužel daří. Nehledě na to, že vedení ČT i Rada se chovají naprosto nelogicky - ČT není komerční stanice, tj. by jí nemělo jít o sledovanost a neměla by tedy nasazovat tolik blbostí jako komerční stanice, ale to se děje jen částečně a hlavně by se měla vyházet polovina lidí a zakázat na ČT 1 i 2 reklama a telefucking. Když je to státní TV, ať je tedy skutečně pro všechny, NENÍ zaměřena komerčně, nevysílá reklamní spoty a chci tam vidět aspoň jeden zajímavý horror za měsíc :twisted: . Nebo ČT zprivatizovat, tj. de facto zkomercionalizovat.
Tohle by bylo na delší debatu... ale problém ČT je v tom, že se tam některé věci dělají neefektivně a hlavně se tam často sype do kapes "kamarádíčků".

(BTW nemáš na mysli Radu ČT? Rada pro tel. a rozhl. vysílání je něco jiného a zcela mimo ČT, druhak oficiálně pod křídly politiků.)

ČT by, jakožto veřejnoprávní televize, reklamy mít skutečně neměla, jdeme-li po stopách principů. Ovšem jsou minimálně tři okolnosti, proč je má...

První dvě jsou tak trochu z milosti. Faktem je, že konc. poplatky u nás jsou s těmi v jiných zemích malé (bráno samozřejmě v poměru k ekon. situaci v té které zemi). Kdyby je tu u nás napálili dvojnásobné, než jaké jsou dnes, vyvolalo by to asi slušnou histerii. Proto se rozdíl retušuje tolerováním reklam.

Druhak - v zahraničí často panuje model, kdy komerční tv ze zákona částečně finančně pokrývají provoz té veřejnoprávní. Kdyby tohle bylo zavedené u nás, vyvolalo by to taky jistou histerii ;-)

A za třetí, trochu okrajově... mluví se o tzv. reklamním antimonopolu, coby ochraně reklamních společností. ČT nemá reklam moc a hlavně si za ně moc nebere. Pokud by reklamy opanovaly pouze nova s primou, mohly by si diktovat jakékoli podmínky - proto nakonec přijde k duhu, že situaci vyvažuje ČT se svými nízkými požadavky.

U nás zkrátka některé věci nefungují a je to tu trochu jinak, proto je imho třeba si u některých soudů udržovat nadhled.

Ovšem, můj první odstavec stále platí ;-)

A v neposlední řadě - televizní zpravodajství je u nás jedna velká verbež. A o to větším problém je, že právě tahle klika tahá za páky asi nejvíce...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Vampiria píše:TV jako kulisa?
No jasně. Já vždy, když (jednou za uherák) všichni vypadnou z baráku a já mám počítač jen a jen pro sebe po celou noc, tak zapnu televizi ať mám pocit, že to kolem mě alespoň trochu žije... ;-) Jinak se na TV taky moc nestihnu dívat, nemám skoro důvod, neboť doma máme typickou nabídku Nova/ČT1,2/Prima... Jó, kdyby bylo HBO... ;-) To si radši dám nějakou gamesu či knihu.
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Nejčastěji sleduji ČT2.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vlasák: Ehm, já tam zapomněla dopsat, kdy spílám :oops: RRTV a kdy Rada ČT.

Možnost "Jiná stanice" přidána, dávala jsem ji tam i původně, ale asi jsem odklikla 'odeslat' dříve než 'přidat odpověď'
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Už pěknou řádku let si v klidu a v pohodě žiju bez televize.

Naposled jsem vytáhnul, oprášil a zapojil po 11. září 2001.
Moc nefungovala, tak jsem zase odpojil, zaprášil a zastrčil. :-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Fryn
Sigilan

Příspěvek od Fryn »

Na televizi se dívám, jen když se tam objeví něco pro mě zajímavého, jako třeba už zmiňovaní Simpsons (všimli jste si jak se ta kresba od prvních dílů změnila ? A taky by se u nás mohla konečně někdy objevit Futurama) nebo Monty Python, které ale vidím opravdu jen zřídka, protože na ně často zapomínám nebo je zrovna nestihnu (ještě štěstí, že jsem se dnes podíval na fórum, takže dneska ty Pythony snad konečně zase uvidím :-D ). Sem tam se i objeví nějaký film, na který se rád podívám nebo něco co jsem ještě neviděl, ale poslední dobou, hlavně díky tzv. "reality show", které neskutečně zabírají vysílací čas (ty TV snad opravdu neví co by tam jiného pustily :roll: ), se takové věci objevují jen zřídkakdy. Zase mě to ale tak moc netrápí, pokud se chci na něco nermomocí podívat, tak je tu kino nebo počítač. Jediné co jsem si poslední dobou opravdu nenechal ujít, byly přímé přenosy z utkání našeho fotbalového týmu o kvalifikaci na MS.
Člověk se na jistém fóru neukáže asi jen tak přes půl roku a najednou je tu nové fórum, ale se starými lidmi :).
Melkhior
Sigilan

Příspěvek od Melkhior »

MCZ píše:Televizi poslední dobou rovněž moc nesleduji - podobně jako AlieN mám jen pár pořadů a seriálů, na které se zato dívám pravidelně - Monty Python, Simpsonovi, Ally McBeal třebas 8-) .

.
Jsem na tom stejně, včetně výčtu těch seriálů. Takže hlasuji pro čt1.
"Vítězství nevyžaduje komentář. Prohra žádný nedovoluje."

"Císař se pro nás hrdinně obětoval a trpí už sto století. Není větší cti než mu tento dar opětovat."
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Jinak ke sledování - v drtivé většině ČT2 a Eurosport ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Takže TV už skoro vůbec nesleduju, ale pokud je čas, tak nejvíc ČT2, kvůli sportovním přenosům (hlavně hokeji).
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vampiria píše:.... ČT není komerční stanice, tj. by jí nemělo jít o sledovanost a neměla by tedy nasazovat tolik blbostí jako komerční stanice, ...Když je to státní TV, ať je tedy skutečně pro všechny....
Pokud 90 procent lidí, kteří TV sledují, vyžaduje ty tzv. blbosti, a ČT má být dle Tebe "skutečně pro všechny", pak by měla z 90ti procent vysílat ty blbosti, ne? A zbytek nějaké minoritní pořady. Což pdole mne plní, ba dokonce je minoritám nakloněna ještě víc....

K reklamám- I "nekomerční stanice" ke svému provozu potřebuje penízem, které musí nějak získat. Buďto zvýšením koncesionářských poplatků (tzn. od lidí), nebo z reklam (tzn. od lidí). Pokud bude mít ČT reklamy, dojde ale ke snížení ceny reklamního času (protože bude větší konkurence), takže teoreticky na tom vydělají lidé...

A můj vztah k TV? Nesleduju. Resp. když jsem zrovna v jejím dosahu a hraje se nějaký zajímavý sportovní zápas, občas kouknu, a zcela vyjímečně na nějaký film na ČT2
Slayer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slayer »

Co je to za seriál ten Monty Python?
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Slayer píše:Co je to za seriál ten Monty Python?
:shock: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“