To ne. Vždycky takový byl...Neferit píše:Celkově; svět se stal zvláštním, pokrouceným místem.
Viz poslední slova Morgana Freemana v Seven.
Pokud je TOHLE láskaKong Bao-tan píše:2 Anthrax: co to je za debili, který dokážou ublížit holce, kterou asi návíc mají rádi?!!!
Tak to je výstižný, většina předčasných úmrtí je způsobeno blbostí. Ten borec z gymplu stál nad jezem a volal: "Vsaďte se, že to přeskočim!" "Neblbni, vždyť se zabiješ!" Povedlo se...Ajantis_CG_thief píše:...vjel na motorce pod vlak, vůl...
Chpeš, jak jsem to myslel: Mám ji moc rád, ona mě nechce (už nechce, nebo co já vím), já se z toho zhroutím, hrábně mi, řeku si: když ne já, tak nikdo ...Neferit píše:Pokud je TOHLE láskaKong Bao-tan píše:2 Anthrax: co to je za debili, který dokážou ublížit holce, kterou asi návíc mají rádi?!!!, tak ať mě to raději nepotká
Naštěstí zase tak moc takovejch magorů po světě nepobíhá..Kong Bao-tan píše:Chpeš, jak jsem to myslel: Mám ji moc rád, ona mě nechce (už nechce, nebo co já vím), já se z toho zhroutím, hrábně mi, řeku si: když ne já, tak nikdo ...