Volná diskuze - archív č. 1
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Je sice co oslavovat, ale trochu s úctou a ne ničit co se dá. Tak to tu u nás alespoň vypadá, nevím jak u vás. Všechno polámané, koše urvané, plno bordela a flašky. No humus.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Prima, je tu nový rok, a moje rozlámané a opotřebované tělo se pomalu vzpamatovává ze včerejška (některé jednohubky dají člověku zabrat). Ty závěje sice nejsou moc hluboký, ale když člověk projde všechny, tak se může i trochu unavit 
Takže všechno nej do tohohle roku

Takže všechno nej do tohohle roku

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, letošní Silvestr byl celkem nic moc, tedy první část, kdy jsem se účastnil oslavy u jedné kámošky. Z té trochy alkoholu, co jsem vypil, jsem měl spíše špatnou náladu, než nějaké veselí, ale po 0:00 jsem vyrazil s lepšími kamarády ulicemi našeho městečka se jen tak projít a pokecat, to už bylo celkem v pohodě.
Ale co jsme viděli nepořádku - hlavně po tzv. zábavné pyrotechnice. Některé kousky by se daly s trochou fantazie zařadit mezi vojenskou techniku; a komu to za ty prachy stojí?
Ale co jsme viděli nepořádku - hlavně po tzv. zábavné pyrotechnice. Některé kousky by se daly s trochou fantazie zařadit mezi vojenskou techniku; a komu to za ty prachy stojí?

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hamster píše:Úcta k odpaďákům? Tak to jo...Koveras píše:Je sice co oslavovat, ale trochu s úctou a ne ničit co se dá. Tak to tu u nás alespoň vypadá, nevím jak u vás. Všechno polámané, koše urvané, plno bordela a flašky. No humus.

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
U mě poklidný Silvestr, jaký mám ovšem nejradši. S crovaxem jsme shlédli nějaký film, zapařili proti sobě NHl a 15 minut před půlnocí jsme vyrazili na 2 km vzdálený kopec, kde jsme odpálili pár raket. Ovšem zpáteční cesta stála za to. Nyní už vím naprosto přesně, jaké je to se procházet po Planinách ledového větru.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: