Volná diskuze - archív č. 1

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Kong Bao-tan píše: Tohle jednání mě šíleným způsoben rozčiluje. Já jsem diabetik a představa, že se někde složím a lidi budou chodit kolem a říkat si: "koukni na toho "ožralu" jak se tu válí, ser na něj" mě fakt děsí...

Kéž by bylo víc lidí jako Frosty!
Tak to jsme dva.Já jsem astmatik a když někde dostanu záchvat tak to asi dopadne dost podobně,bo se lidé začínaají vesněs chovat jak hyeny.Jen doufám že když se mi něco takového stane že bude Frosty poblíž a že by snad pomohl 8-)
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Kong Bao-tan píše:Tohle jednání mě šíleným způsoben rozčiluje. Já jsem diabetik a představa, že se někde složím a lidi budou chodit kolem a říkat si: "koukni na toho "ožralu" jak se tu válí, ser na něj" mě fakt děsí...
Tos mi připomněl jednu věc, o který jsem si tehdy taky nevěděl, co myslet... je to už taky pár let zpět...

Před přechodem mezi zaparkovanými auty se tam motal pán s bílou holí. Podotýkám, že se tam skutečně motal, ale tak - člověka by ta souvislost v první chvíli asi nenapadla. Jdu teda za nim, abych ho nějak vyvedl/převedl. Ptám se ho, co pro něj můžu udělat a zachytil jsem něco ve smyslu "...džs...pody..." Zmateně jsem si to od něj nechal říct znova a teprv mi secvaklo, že nejenže je jednak teda nevidomej, ale hlavně nadrátovanej jak pes a ještě k tomu, že jako chce zamířit do hospody (která skutečně v podstatě přes tu cestu byla). V tu chvíli mi to přišlo celý střelený. Začal jsem mu říkat, že hospoda v tuhle chvíli asi nebude ten nejlepší nápad, ale nedal si říct a furt se cpal do silnice, tak jsem ho teda převedl přes tu cestu k tý hospodě, tam už hůlkou zachytil schody dovnitř a vlezl tam... Jednak mě tehdy překvapilo, že slepí chodějí takhle sami do hospod, a druhak ten zdánlivě nečekanej objev, že slepej vlastně klidně může být i vožralej ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kong Bao-tan »

Zajímavé - ale proč ne?
Znám bago diabetiků (viva diatábory ;-) ) kteří pijou jak dogy, ale já k nim nepatří, takže až to se mnou jednou (nedejbože) sekne, tak opilý opravdu nebudu!
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Slepí, hluší, na vozíku...chlastají úplně stejně jako ostatní :twisted:

Hehe, já mám špatný tlak a občas kolaps..no a kdybych sebou řízla na ulici, tak se akorát modlím, ať mi nikdo nic neukradne :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Vampiria: jo, to jsem pak postupem doby taky zjistil 8-) A další nalitý slepce potkal od té doby asi ještě dvakrát... Ale člověk v dobrý míře, že pán, chudák, ztracen v hradbě aut a možná asi čerstvě slep a nejistý... a ono z toho pak vyleze tohle 8-) To je pak vždycky vystřízlivění solidárního altruismu ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Vampiria píše:Hehe, já mám špatný tlak a občas kolaps..no a kdybych sebou řízla na ulici, tak se akorát modlím, ať mi nikdo nic neukradne :-D
No v tvém případě ještě hrozí nebezpečí, že tě někdo iniciativně propíchne dřevěným kůlem. :twisted:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kong Bao-tan »

Vampiria píše:Slepí, hluší, na vozíku...chlastají úplně stejně jako ostatní :twisted:
JJ tak jsem to myslel. V dnešní době chlastaj jak [img]...(abych%20někoho%20neurazil)...[/img]dogy všichni :roll: Isn´t it sad?
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Kong Bao-tan: Pijí i schizofrenici, kteří by to tedy dělat vůbec neměli....aspoň tedy ti, co znám 8-)

Tokkar: Děkuji za povzbuzení, teď se budu skládat na veřejnosti na zem s ještě většími obavami :lol:

Vlasák: No ono si dost nehandicapovaných myslí, že ti handicapovaní snad pijí akorát mléko, nesouloží, nelžou a nemluví sprostě :-D opak je pravdou, jsou to úplně stejná hovada 8-) pamatuji si jednoho slepce, co se pokaždé doklepal do jednoho nonstopu v Brně, zaparkoval psa pod stůl a pak ho pes táhnul asi až domů :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

Nedávno jsem slyšel o epileptikovi, co se složil na ulici, někdo k němu přišel, vzal peněženku a zdrhnul... :roll:

Vampi: Schizofrenik má výhodu, že se tak rychle neopije, je jich na to víc. :lol:
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Viva la revolucion
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Anthrax píše:Vampi: Schizofrenik má výhodu, že se tak rychle neopije, je jich na to víc. :lol:
:lol:
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

AlieN píše:
Anthrax píše:Vampi: Schizofrenik má výhodu, že se tak rychle neopije, je jich na to víc. :lol:
:lol:
To je celkom zaujimava teoria. Kedze byvam blizko blazinca, tak by som si to s nimi mohol niekedy vyskusat. :twisted:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Arthalion: Aby si tě tam pak radši rovnou nenechali :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

sevencreature píše:Arthalion: Aby si tě tam pak radši rovnou nenechali :lol:
:-( Mas pravdu, radsej nebudem riskovat. :twisted:
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Tak si tak říkam že pro mě budou Bohnice to pravý místo pro volný čas :-? Už jsem zas marod a nestihnu první pololetí............dobrý co?
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Kong Bao-tan: Já jsem diabetik
Ave: Já jsem astmatik
Vampiria: já mám špatný tlak
:anxious: - eh, tak koukám, že bych si ty znalosti ze zdravovědy a poskytování první pomoci měl ještě dále rozšiřovat :-)

2 Vlasák: no, tak to můžeš být ještě rád, že jsi tu dobře míněnou pomoc neodskákal vlastním zdravím. Ono přetahovat se uprostřed vozovky s nachlastanym slepcem... :-?
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Zamčeno

Zpět na „Archivy“