Ne ,to opravdu ne.Párkrát jsem to viděla ale to je asi tak všechno,tak co to teda je?CrowX píše:Ave: tebe asi film/kniha Duna veľa nehovorí
Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je velká chyba, určitě si to přečti. Není to sice nijak tenká kniha ale rozhodně to za to stojí. Je to asi nejlepší sci-fi jaké jsem kdy četlAve píše:Ne ,to opravdu ne.Párkrát jsem to viděla ale to je asi tak všechno,tak co to teda je?CrowX píše:Ave: tebe asi film/kniha Duna veľa nehovorí
Knih ze série Duna vyšlo docela dost,a i když je původní autor už po smrti (Frank Herbert), tak pokračování (resp. vlestně prequely) dál vydává jeho syn. Těm se ovšem vyhni velkým obloukem protože se s původní Dunou vůbec nedají srovnávat.
Jednoznačně nejlepší jsou knihy Duna a její pokračování Spasitel Duny a Děti Duny.
Hmm myslím že naši ju majíAlieN píše:Tak to je velká chyba, určitě si to přečti. Není to sice nijak tenká kniha ale rozhodně to za to stojí. Je to asi nejlepší sci-fi jaké jsem kdy četlAve píše:Ne ,to opravdu ne.Párkrát jsem to viděla ale to je asi tak všechno,tak co to teda je?CrowX píše:Ave: tebe asi film/kniha Duna veľa nehovorí
Knih ze série Duna vyšlo docela dost,a i když je původní autor už po smrti (Frank Herbert), tak pokračování (resp. vlestně prequely) dál vydává jeho syn. Těm se ovšem vyhni velkým obloukem protože se s původní Dunou vůbec nedají srovnávat.
Jednoznačně nejlepší jsou knihy Duna a její pokračování Spasitel Duny a Děti Duny.
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Inventura? třikrát tfuj! Naštěstí tu má na starosti zatím šéfová...ale je fakt, že v prosinci se moc nedělalo-ze tří výrob šli dvě jen půl měsíce, takže...skoro pohoda. Můžu slavit
Ale nechci myslet na roční uzávěrku...bůhví kolik chyb nadělal můj předchůdce (dělal mesíčních uzávěrek osum, já čtyři...)

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
No ale na to že to byl božskej imperátor tak umřel docela trapně.Anthrax píše:Ve čtyřce se mi líbí ty Letovy filosofovací pasáže, třeba proč má v armádě jen ....; a pak ta krásně kýčovitá smrt.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power

-------------------------------------------
Flower power
2alexa: A tak
Měsiční uzávěrku. Já si říkal, že bys roční stihla za den.
Vážení přátele, ano... INVENTURA je nejsprostší slovo, které znám.
Omluvte tudíž prosím mou prostořekost.

Vážení přátele, ano... INVENTURA je nejsprostší slovo, které znám.

Omluvte tudíž prosím mou prostořekost.

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak mi bylo řečeno, že to vypadá, že se v práci prý tvářím, jako by mě jakákoliv pracovní činnost obtěžovala a že si prý mám dát pozor, že se všechno sleduje a letět mohu hned zítra...hmm, tak tedy persekuce za to, že téměř nepoužívám mimické svalstvo obličeje a neusmívám se na fax, to tu ještě nebylo 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: no víš jak se chudák fax musí cítit, když ho teplým slovem ni pohledem nezahřeješ?
No, kdybys dělala někde v obchodě, za přepážkou v bance či něco podobného, tak bych to pochopil, ale tohle..
EDIT: teď mě napadlo, že tím vlastně zaměstnavatel argumentovat může, jelikož pokud je vás tam víc, tak může tvrdit, že tím snižuješ a podrýváš 'pracovní morálku' u ostatních zaměstnanců. A že o pár takových případech už vím

No, kdybys dělala někde v obchodě, za přepážkou v bance či něco podobného, tak bych to pochopil, ale tohle..

EDIT: teď mě napadlo, že tím vlastně zaměstnavatel argumentovat může, jelikož pokud je vás tam víc, tak může tvrdit, že tím snižuješ a podrýváš 'pracovní morálku' u ostatních zaměstnanců. A že o pár takových případech už vím

Naposledy upravil(a) Frosty dne 5.1.2006 12:53, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Dělám v sázkovce na telefonu - přijímám sázky + k tomu nutná administrativa (faxy hlavně).
Frosty: Že prý se mi kolegyně bojí říci, abych k tomu faxu šla, jelikož na rozdíl od nich se s nimi nevykecávám a nečumím v TV na příšernou trojici Buffy, Beverly Hills a Čarodějky, ale buď si čtu nebo brouzdám po netu na chatu a fórech a jiných, vcelku normálních sajtách (žádné hentai, či ds sajty či něco podobného, to si nechávám na doma) a to jim přijde divné...přičemž když je něco třeba, tak bez řečí dělám... Kdybych tu seděla s nohama na stole a nehnula kopytem, tak se nedivím, ale takhle, to mi přijde jako poněkud scestné uvažování.
Frosty: Že prý se mi kolegyně bojí říci, abych k tomu faxu šla, jelikož na rozdíl od nich se s nimi nevykecávám a nečumím v TV na příšernou trojici Buffy, Beverly Hills a Čarodějky, ale buď si čtu nebo brouzdám po netu na chatu a fórech a jiných, vcelku normálních sajtách (žádné hentai, či ds sajty či něco podobného, to si nechávám na doma) a to jim přijde divné...přičemž když je něco třeba, tak bez řečí dělám... Kdybych tu seděla s nohama na stole a nehnula kopytem, tak se nedivím, ale takhle, to mi přijde jako poněkud scestné uvažování.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?