Jsem na tom docela podobně, dneska jsem se v matice dověděl, že 6 - 2 není 5 ale 4. A podle toho taky čtvrtletka dopadlaArthalion píše:Ja si uzivam prechodne obdobie spokojnosti a blazenosti, lebo som dostal na polroku 3 z matematiky.![]()

MCZ píše:Jsem na tom docela podobně, dneska jsem se v matice dověděl, že 6 - 2 není 5 ale 4. A podle toho taky čtvrtletka dopadlaArthalion píše:Ja si uzivam prechodne obdobie spokojnosti a blazenosti, lebo som dostal na polroku 3 z matematiky.![]()
![]()
.
JJ, to máš pravdu. I když ta pěst mi dneska taky hrozila. Kámoš se zasmál tomu, že "bossovi" školy upadlo jabko a on mu začal vyhrožovat prokopnutím obličeje. Já mu řekl ať se sklidní a on na to: "Víš ty vůbec, s kým mluvíš?" "No, podle toho, že se chceš pořád rvát, tak asi s pokémonem" pak jsem se otočil a šel pryč...těším se na zítraLerek píše:být ten Fuhrer a mít za sebou pevnou oporu davu je vždy nádherný pocit té právé SÍLY, občas je to lepší než někomu dát pěstí
ano, sice to tak vypadá, ale vztek a malé ego jsou velice třaskavá kombinaceArthalion píše:Ani by som nepovedal, pretoze si myslim, ze ten chlapec s vyhraznym pohladom je len "kinder mafista", teda neskodny tulpas.Lerek píše:LordAryan: každopádně piš dál, jak to dopadne, protože to může být ještě hodně zajímavé