Kde si to zohnal?Wendeee píše:No tak sice to nejni film, ale musim se tim pochlubit... Mám 6 DVD M*A*S*H*e...:D A ukíždim si na tom...:)
Film - archív
Moderátor: sevencreature
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem právě shlédl film Fight club (Klub rváčů) a definitivně jsem se utvrdil v názoru že Fincher je génius. Ještě jsem od něj neviděl byť jen průměrný film - všechno co natočil je buď naprosto geniální(Se7en), vynikající(Alien 3, Fight club), nebo alespoň velmi dobré(Game).
Ten Fight club rozhodně doporučuju, musíte u něj přemýšlet a chce trochu silnější žaludek, ale rozhodně za to stojí (sám se na něj budu muset ještě párkrát mrknout
)
Ten Fight club rozhodně doporučuju, musíte u něj přemýšlet a chce trochu silnější žaludek, ale rozhodně za to stojí (sám se na něj budu muset ještě párkrát mrknout
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
mmm - myslím, že můžes začít se zaříkáváním, jelikož byl a myslím to ani není tak dávnoAlieN píše:ale jestli v TV někdy byl, tak se prokleju do nejhlubších pekel za to že sem si ho nevšim
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
V létě jsem ho viděla na Markíze. Pamatuji si to naprosto přesně, jelikož rodiče vypadli na chatu, na krk mi hodili kocoura a já se výjimečně koukala na TV, jelikož ve čtvrtek byl ve filmáči Romper Stomper, v pátek dávali ujeté černošské béčko Bones a v sobotu byl právě na Markíze Fight klub 
Jo a konečně jsem viděla Sin City. Moc pěkné
Jo a konečně jsem viděla Sin City. Moc pěkné
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem přišel z kina- byl jsem na Lord of War.
Mám z něj velmi smíšené pocity-
ty části, které se věnovaly humoru (a to je většina filmu), byly skvostné! Scénárista opravdu měl smysl pro humor na velmi vysoké úrovni, žádné levné, dvojsmyslné vtipy.
Bohužel ostatní části filmu dopadly nesrovnatelně hůře- typizované postavy, postupy, scény, klišé... ovšem konec byl perfektní, to se musí nechat.
Mé hodnocení: 70%
Mám z něj velmi smíšené pocity-
ty části, které se věnovaly humoru (a to je většina filmu), byly skvostné! Scénárista opravdu měl smysl pro humor na velmi vysoké úrovni, žádné levné, dvojsmyslné vtipy.
Bohužel ostatní části filmu dopadly nesrovnatelně hůře- typizované postavy, postupy, scény, klišé... ovšem konec byl perfektní, to se musí nechat.
Mé hodnocení: 70%
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- crovax en-vec
- Sigilan
LordArian: Tak pokud je to to, co si myslím, že to je, tak to stojí totálně za ho*no!
Ale Noční hlídka je celkem fajn film. Takový jiný, jde vidět, že to točili soudruzi z Ruska... Jen jako v každém případě, když je film točen podle knížky, NENÍ ČAS PRAKTICKY COKOLI ROYVINOUT!!!!
Ale Noční hlídka je celkem fajn film. Takový jiný, jde vidět, že to točili soudruzi z Ruska... Jen jako v každém případě, když je film točen podle knížky, NENÍ ČAS PRAKTICKY COKOLI ROYVINOUT!!!!
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!