Dobrá nálada I: Archív

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Arthalion píše:Ja si uzivam prechodne obdobie spokojnosti a blazenosti, lebo som dostal na polroku 3 z matematiky. :pray: :-D
Jsem na tom docela podobně, dneska jsem se v matice dověděl, že 6 - 2 není 5 ale 4. A podle toho taky čtvrtletka dopadla :-? :-D .
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

MCZ píše:
Arthalion píše:Ja si uzivam prechodne obdobie spokojnosti a blazenosti, lebo som dostal na polroku 3 z matematiky. :pray: :-D
Jsem na tom docela podobně, dneska jsem se v matice dověděl, že 6 - 2 není 5 ale 4. A podle toho taky čtvrtletka dopadla :-? :-D .
:lol: Ja som sa zas na dozvedel, ze 3 na 2. nie je 27. :lol: A to som nebol ani tak podnapity ako teraz. :anxious: :lol:
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

To já se dneska hádal se třídním, že příklad, který nám dal na tabuli jsme ještě nikdy nepočítali(resp. to učivo) a třída stála za mnou. Třídní byl v...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

být ten Fuhrer a mít za sebou pevnou oporu davu je vždy nádherný pocit té právé SÍLY, občas je to lepší než někomu dát pěstí
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Lerek píše:být ten Fuhrer a mít za sebou pevnou oporu davu je vždy nádherný pocit té právé SÍLY, občas je to lepší než někomu dát pěstí
JJ, to máš pravdu. I když ta pěst mi dneska taky hrozila. Kámoš se zasmál tomu, že "bossovi" školy upadlo jabko a on mu začal vyhrožovat prokopnutím obličeje. Já mu řekl ať se sklidní a on na to: "Víš ty vůbec, s kým mluvíš?" "No, podle toho, že se chceš pořád rvát, tak asi s pokémonem" pak jsem se otočil a šel pryč...těším se na zítra :twisted:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tak dnes se mi mísí dobrá a špatná nálada...
Dnešní zkoušku z filosofie jsem sice napsal dobře, takže uznání by mělo být bez problémů, avšak stále čekám na výsledky Státovědy z minulé středy... Mám z toho docela strach :-(
A zároveň si tím stěžuju na našu školu- bylo nám jasně řečeno, že do dneška budou výsledky na netu, ale já už se u něj stresuju kolik hodina pořád nic... Navíc někteří z té skupiny už je tam mají od 8mi od rána! :-/

EDIT: to je neuvěřitelný, ti parchanti to tam nedali... nj, to je přístup ke studentům :-(
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.1.2006 23:46, celkem upraveno 1 x.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Lerek píše:být ten Fuhrer a mít za sebou pevnou oporu davu je vždy nádherný pocit té právé SÍLY, občas je to lepší než někomu dát pěstí
Obrázek
Ty mě někdy fakt dostáváš :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

to je kryptohumor (kryptos= latinsky skrytý)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Skvělé!!!! Mám fantastickou náladu, bo jsem z nejtěžší zkoušky v prvním semestru dostal za 2!!!!!!!!!! :twisted: :lol: :shock: :idea: :twisted:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Dneska se kupodivu opět opakuje dobrá nálada:
- uzavřela jsem známku ze zeměpisu
- zjistila jsem, že v poslední písemce z psychologických analýz a teorií jsem dostala za tři
- mám před sebou orchestr, ve kterým si sice připadám poněud tupě, ale kde se aspoň hodně nasměju
a navíc jsme s kámoškama v jídelně sypali "horu soli" (tj. že jsme přeypávaly sůl ze 4 solniček do skleničky, kde mají být párátka a nikdo nás nepřistihl :lol: )

btw, Ariane, tak jak to dopadlo s tím pokémonem?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Neferit: Docela v klidu. Dneska jsme kolem sebe asi pětkrát prošli, vždycky se na mě podíval stylem, kterým mě chtěl bezpochyby zabít a nakonec jsem ho potkal po škole před školou: "Tak ty sis hrál včera na frajera?" "Ne, ale do třetí třídy jsem si hrál na Supermana" a šel jsem pryč. A kupodivu se za mnou nevrhl, čemuž se docela divím.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

LA: mno - na takovéhle typy raději bacha - moc rádi si to hezky střádají, aby ten výsledný atak byl pro ně velmi snadno odůvodnitelný a většinou to pak 'stojí za to' :roll: Ale taky to může být prachobyčejný tlučhuba :lol:

Blížící se LANpařbička s bratránkem, v práci už začíná být snesitelněji a navíc se dnes po dvoudenní absenci asi opět dostanu k IWD :-D - tedy - zatím nemám jedinný důvod dobrou náladu nemít 8-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

LordAryan: každopádně piš dál, jak to dopadne, protože to může být ještě hodně zajímavé :!:
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Lerek píše:LordAryan: každopádně piš dál, jak to dopadne, protože to může být ještě hodně zajímavé :!:
Ani by som nepovedal, pretoze si myslim, ze ten chlapec s vyhraznym pohladom je len "kinder mafista", teda neskodny tulpas. :lol:
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Arthalion píše:
Lerek píše:LordAryan: každopádně piš dál, jak to dopadne, protože to může být ještě hodně zajímavé :!:
Ani by som nepovedal, pretoze si myslim, ze ten chlapec s vyhraznym pohladom je len "kinder mafista", teda neskodny tulpas. :lol:
ano, sice to tak vypadá, ale vztek a malé ego jsou velice třaskavá kombinace
Zamčeno

Zpět na „Archivy“