A to si stěžuješ, nebo se chlubíš?Anreil píše:Jinak já sem podle psychologa(jen jednou a více už nikdy) nadprůměrně inteligentní.
Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

A vůbec ono mi to přišlo jako když říká, že jsem idiot(pokud si to dobře pamatuju ono 7 let je dlouhá doba)Anreil píše:Já si stěžuju, protože si přece musím na něco stěžovat a děsně nesnáším když mě hodnotěj okolní lidi.Ajantis_CG_thief píše:Anreil: a proč si stěžuješ?A navíc tady? že nejsi geniální?
jinak jde-li o IQ, "nadprůměrně" je myslím 110-120
PS:Proč cituju sám sebe?
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
Myslim, ze preto, ze ste v skutocnosti dvaja.Anreil píše:A vůbec ono mi to přišlo jako když říká, že jsem idiot(pokud si to dobře pamatuju ono 7 let je dlouhá doba)Anreil píše:Já si stěžuju, protože si přece musím na něco stěžovat a děsně nesnáším když mě hodnotěj okolní lidi.Ajantis_CG_thief píše:Anreil: a proč si stěžuješ?A navíc tady? že nejsi geniální?
jinak jde-li o IQ, "nadprůměrně" je myslím 110-120
PS:Proč cituju sám sebe?

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak v práci je to čím dál tím horší
já prostě nejsem stavěná na to, abych se viděla tak často se zvířáky, nejsem stavěná na to, abych někde musela sedět x pitomých hodin a zabývat se činnosti, která mě naprosto nezajímá
pro mě je to psychický teror, dokonce jsem začala mít roztomilé migrény po celých 12 hodin, kdy tam dřepím 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: A s jakými roztomilými zvířátky se tam vidíš?

- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
tak jestli si chcete užít psychotestů...stačí se na pracáku zmínit, že máte obor, ve kterém nemáte uplatnění a nevíte, co vlastně chcete...hm, naštěssssstí mám práci...já těch testů absolvovala tuším nakonec celkem šest nebo sedm...a z dalších jsem se vyvlíkla díky práci ...aspoň má ten psycholog o čem přemýšlet...
Naposledy upravil(a) Sirine dne 19.1.2006 15:55, celkem upraveno 1 x.
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ne zvířátky. Zvířáky. Zvířák je terminus technicus, označuje to asi 90% lidí.Neferit píše:Vampiria: A s jakými roztomilými zvířátky se tam vidíš?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Aha, omlouvám se za prznění výrazivaVampiria píše:Ne zvířátky. Zvířáky. Zvířák je terminus technicus, označuje to asi 90% lidí.

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nejvtipnejsi je to ze "jen" odesla palirna (sice jedina moje mechanika...), ale vzhledem k tomu, ze je to sestava tak to musim dat na reklamaci cely... By me zajimalo jestli tu starou mechaniku hodlaj po roce castyho paleni opravovat :D, proc proste nedaj novou bez jakyhokoliv tyjatru...necrotising_ píše:Kdyz jsem ja vydrzel mesic bez pc, tak ty musis taky :). Reklamovali nam zakladku a 'trochu' se to protahlo.