Já mám v práci dlouhý týden. Ach jo, to taky na náladě nepřidá
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Taky tak nějak...děláme plán výroby na další měsíc, uzávěrka na krku a mi se dnes kousl účetní program a náš pc guru má dovolenou (jak jinak,že? a dle směrnice kromě něj na to nikdo nesmí sahat...)a příští týden roční inventura, kam mě nějaký chytrák dopsal jako člena komise...super...
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
alexa píše:Taky tak nějak...děláme plán výroby na další měsíc, uzávěrka na krku a mi se dnes kousl účetní program a náš pc guru má dovolenou (jak jinak,že? a dle směrnice kromě něj na to nikdo nesmí sahat...)a příští týden roční inventura, kam mě nějaký chytrák dopsal jako člena komise...super...
Ber to trochu pozitivně - po této roční inventuře budeš mít zase na rok pokoj, nebo ne?
Tak to já si dnes ráno v 9 opět vlezl do pelechu se svou drahou- učebnicí dějin kontinentálního práva (cca 800 stran) a vylezl až teď- dobrovolně jsem přetáhl polední pauzu o hodinu... že by na tom učení něco bylo?
Nu, už jen 10 takových dní
Firkraag: Vítej do klubu můžeš se s tím snažit něco udělat - kupříkladu já se budu hlásit na VŠ, abych mohla posléze dělat něco, co mě baví
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.