Film - archív

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Zamčeno
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Jab- Mne sa prave dvojka pacila viacej.... v jednotke mi prisla ta japonska vyvrazdovacka az komicka.... ;) V kuse som cakal, aky genialny tah Uma vymysli (pod genialnym tahom napr. myslim Jamesovo skoncovanie v Goldfingerovi s tou korbou s tym klobukom), a ona to sprosto vyvrazdi :roll:
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Mně se také o dost více líbila jednička, doteď mě ve dvojce straší ta scéna s opuštěním hrobu... tu jsem nějak nepochopil. Mňo a ty plky v závěru, brr...
Což ale neznamená, že by se mi jednička nějak zvlášť líbila, pár vyvedených scén tam je, ale chvílemi se také vkrádá nuda... aneb hold béčkovým filmům je většinou zase jen béčko
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Tarantino nepíše zrovna realistické filmy. Ten souboj v japonske restauraci dost připomínal "Od soumraku do úsvitu". Ale nejsilnější část filmu to samozřejmě nebyla. 8-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Mně se na KB možná nejvíc líbily scény z kostela... a pak docela tan boj v zimní zahradě.
U From dusk till down jsem se docela bavil- když člověk nečeká nic moc extra... což jsem od KB čekal.

Nejlépe filmově ztvárněné souboje jsou dle mého gusta v Hrdinovi- krása :D
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Akoze celkovo mi KB prisiel dost slaby, holt Pulp Fiction uz asi majster neprekona 8-) (btw Gauneri boli imho dost dobri)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Ajantis_CG_thief píše:Mně se na KB možná nejvíc líbily scény z kostela... a pak docela tan boj v zimní zahradě.
Kostel nic moc, ale ta zahrada byla super. Opět jen Uma Thurman tam moc neseděla. :-D Vůbec celá pátá kapitola byla hodně fajn. 8-)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Mě s KB hodně líbí, sice nemají na Pulp Fiction ale po nich jsou to IMO nejlepší Tarantinovy filmy.
V jedničce mám nejradši dětství O-Ren, část s Hatori Hanzem a Zahradu. Ten souboj v restauraci je moc dlouhý, o poloviční délce by byl mnohem lepší.
Dvojka je sice trochu horší, ale hodně se mi v ní líbily všechny scény s Billem.

btw: nedávno sem někde četl že Tarantino chce oba filmy přestříhat a spojit do jednoho (už se těším):-P
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

No, tak mě se rovněž líbili oba killbillové, každý díl měl něco do sebe, a dodnes se neumím rozhodnout, který z nich bych lepší. Úvodní část dvojky v kostele se mi třeba líbila, dále třeba scény s Elle (zdravotnický křížek na pásce přes oko byl vynikající, o jejím konci ve dvojce nemluvě :-D ), v jedničce pak ten trám s hřebíkama kontra hlava "školačky", anime sekvence o Oren Ishii (třeba ta její silueta v krvi na stěně) a i ta scéna v restouraci se mi líbila - skvělá nasázka - fontány krve z useknutých končetin apod. :twisted: .

Jediné, co mi trochu vadilo, byla vyhypovanost filmu a docela slušná masáž kolem něj, což však naštěstí jeho kvality neovlivňuje ;-) .
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

krokodile píše:Tak jsem asi kecal :) jestli je to ono (má to cca 3minuty) tak to má 20MB, takže jestli máš zájem, tak pošli PM s mailem a já ti to pošlu.
Mas PM :)

ad Tarantino: Me se libili oba dily :) nejvic ta anime cast o O'Ren. Hudebne sou asi nej PF, imho nej OST vubec... A vic jak KB se mi libili Reservoir Dogs, hlavne scena s mucenim za doprvodu Stuck in the Middle with You je legendarni :)
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

KillBill mě opravdu moc neoslovil, přišlo mi to už opravdu moc nadsazené. Dalo by se možná říct, že se odklonil od svého původního cíle k "pouhé" akční rubačce, která nemá kvality dosáhnout na trojici jeho dřívějších filmu.
Absolutní jednička je Pulp Fiction, to asi nikdo nezpochybní.
Numer Two je dle mého Reservoir Dogs, neboli Gauneři, což považuji opravdu za pěkně promyšlenou a skvělě gradující záležitost.
A číslo tři obsadil nenápadný film Jackie Brownová, který narozdíl od předešlých dvou filmu šetří s násilím, ale dohání tento nedostatek promyšleností děje.
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Ad KB - asi se mi více líbí jednička. Dvojka už byla holt místy až moc 'výpravná', čímž samozřejmě nechci říct, že byla špatná, ale..... a taky prostě nějak moc nemusím happy-endy 8-)
V jedničce se mi i více líbila hudba (let čmeláka, battle without HoH, flower of carnage, o skvělých 5.6.7.8's ani nemluvím :-D).
Většina povedených scén zde již padla, takže už bych jen doplnil střípky u kterých jsem se věru nasmál - vykouknutí UT (po tom co zabije zřízence) z pokoje s 'nenápadnými' brýlemi na nose a potom do japonštiny překládaný O'Renin proslov po amputování hlavy p. Tanaky :lol:

2 Bodkin: Právě že nadsázka byla dle mě v tomto směru Tarantinovým cílem. Znám spoustu lidí, kteří tomu filmu nemohou přijít na jméno, jelikož ho jaksi nepochopili a brali ho více méně vážně :lol:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

jj Frosty, soundtrack je tam taky vynikající, snad ještě lepší než ten v Pulp Fiction (třeba ten O-Renin proslov znám díky němu nazpaměť :-) )
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Kill Bill je pouze remake filmu Shurayukihime (aka Lady Snowblood) :twisted: nebo se s ním alespoň nechal Quentin docela hodně inspirovat ;-) nicméněě, první část se mi líbila o dost více, než druhá - anime sekvence je prostě božská, stejně jako celkově celá japonská část (ano, jsem neobjektivní a je mi to fuk :-D ) ve druhé se mi líbil mistr Pai-Mei a zúčtovní s Elle, naopak se mi nelíbil závěr s Billem, i když to trapnost a kýčovitost tam Tarantino protlačil pravděpodobně naschvál...

Hehe, Zaklínač :twisted: mě se to náhodou líbilo :twisted: tedy Zebrowski se mi líbil :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Vampiria píše: Hehe, Zaklínač :twisted: mě se to náhodou líbilo :twisted: tedy Zebrowski se mi líbil :twisted:
Eh... McManus je hezčí - ale to by museli koupit jeden z těch jinejch seriálů a na tohle se vyprdnout. :twisted:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Zaklínač byl bohužel dost krize... mamka mi koupila origináku, tak jsem koukal poprvé v Polštině - moc jsem tomu nerozuměl, ale záhadnýho propojení Ciri do příběhu jsem si všiml i tak ;) a když jsem to viděl v češtině, tak jsem se celkem otřásl :twisted:
Autor se úplně distancoval... nemůžu si pomoct, ale tohle se fakt nepovedlo...
Zamčeno

Zpět na „Scéna mořského vánku“