Volná diskuze - archív č. 1
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Na které koleji jsi?krokodile píše:A nám v Praze na koleji netěsní okna, takže je tu pěkná klendra
To znám z doby, kdy nás vystěhovali na tejden do "jiného" (tzn. běžného) pokoje na koleji Hvězda. Venku bylo -5 a tam už byla kosa jak sviň... Co teprve teď?

Každopádně my máme protekční pokoj s plastovými okny

Ale příští rok taky beztak půjdu na králíkárnu...

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ píše:U nás -25, tedy víc....
Taky docela solidní.

Frosty: Jj to mě taky vždycky pobaví, no zítra to má být obdobné, takže asi opět budou padat rekordy.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: Rozřešení z epilepsie.cz.
Dobrý den, při záchvatu je pacient obvykle v tonické křeči a v té mu jazyk nezapadne - při záchvatu tedy nemá smysl s pacientem nic dělat. Až při uvolnění po záchvatu se může stát že by jazyk mohl zapadnout. Proto je vhodné uložit pacienta po záchvatu do tzv. stabilizované polohy, která vede k uvolnění jazyka a je prevencí udušení.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
yenn: thx
Alespoň už vím, že příště žádnou sanitku volat nemám a dfcto mám jen dohlédnout, aby se postižený o něco nezranil 
Ad ty teploty - nějak by mě ani nepřekvapilo, kdyby se ze dne na den dostala ta teplota z mínus 20i na 0, jako tomu bylo myslím loňské léto ovšem opačným směrem. Tuším to tehdy spadlo dfcto ze dne na den z nějakých 25 na 10 či tak nějak.

Ad ty teploty - nějak by mě ani nepřekvapilo, kdyby se ze dne na den dostala ta teplota z mínus 20i na 0, jako tomu bylo myslím loňské léto ovšem opačným směrem. Tuším to tehdy spadlo dfcto ze dne na den z nějakých 25 na 10 či tak nějak.
Naposledy upravil(a) Frosty dne 24.1.2006 9:55, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Hele
, taky si všímáte, kolik lidí tu o sobě tvrdí, že jsou ošklivá káčátka, vypadají hrozně a blablabla... prostě všechno v tomhle duchu? Už to začíná být podezřelý

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
To je sice pravda, ale nemusíme to zas tak roztrubovat, né?Ajantis_CG_thief píše:Tak jsme na Sigilu a většinou je-li někdo inteligentní, nemůže být zároveň hezký![]()

http://gh.ffshrine.org?r=23256

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Neferit: Sebekritika je v tomhle směru většinou zcela normální a v některých případech i přímo účelová - to v tom smyslu, že dotyčný - i když ví, že to není tak hrozné - bude skálopevně tvrdit, že je - aby se potom mohl uklidňovat názory ostatních lidí, že to skutečně tak hrozné není 

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
...to je přesně point pudla!Frosty píše:Neferit: Sebekritika je v tomhle směru většinou zcela normální a v některých případech i přímo účelová - to v tom smyslu, že dotyčný - i když ví, že to není tak hrozné - bude skálopevně tvrdit, že je - aby se potom mohl uklidňovat názory ostatních lidí, že to skutečně tak hrozné není

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dnes -27°C. Jde to nějak dolů....Co bude zítra? 

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: