Jsem výjimka, která potvrzuje pravidloAjantis_CG_thief píše:Tak jsme na Sigilu a většinou je-li někdo inteligentní, nemůže být zároveň hezký![]()

Jsem výjimka, která potvrzuje pravidloAjantis_CG_thief píše:Tak jsme na Sigilu a většinou je-li někdo inteligentní, nemůže být zároveň hezký![]()
Vlasák by jistě dokázal matematicky prokázat, že to platí i opačně:Ajantis_CG_thief píše:Tak jsme na Sigilu a většinou je-li někdo inteligentní, nemůže být zároveň hezký![]()
2 Elessar: opravdu to chces slyset vzhledem k uvedenemuElessar píše:Ajantis- diky za komplimenta este raz mi niekto poviete, ze som pekny
No, většinou to vymýšlí podobné věci v okamžiku, kdy se zpráva nepodaří odeslatAjantis_CG_thief píše:Mám asi fakt blbej dotaz, ale už několikátý den, když chci odeslat email ze seznamu a kliknu na "odeslat", tak to napíše "email byl uložen do složky Rozepsané" a nic se nepošle... nějak nevím, jak to vyřešit. Díky,
Nj, mně už to ten parchant ale dělá několik dní u všech emailůNeferit píše: No, většinou to vymýšlí podobné věci v okamžiku, kdy se zpráva nepodaří odeslat