Zkus mplayer - ten nepoužívá Windows kodeky, takže poznáš, jestli není chyba přímo v tom souboru.Jab píše:To je ale sakra obecná otázka. Zkus nejdříve jiný přehrávač.LordArian píše:Mám problém, když se mi film ve formátu .avi nezobrazuje v normálním barvach, jaké codeky na to mám nainstalovat?
Volná diskuze - archív č. 1
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Žralok, který štěká, nekouše.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš problém výstupu DirectShow - skus ho změnit na nějaký jiný. Problémy dělá třeba Overlay Mixer při WMV9 kodeku.LordArian píše:Mám problém, když se mi film ve formátu .avi nezobrazuje v normálním barvach, jaké codeky na to mám nainstalovat?
Ohledně kodeků - moje rada je všechny odinstalovat, nainstalovat ffdshow a pak doinstalovat jen ty, které budeš akutně potřebovat a až je budeš potřebovat (specializované kodeky - třeba CoreAAC).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Kde to napisat? Dnes som bol opat divakom pozoruhodneho divadla za ucasti vidlicky a nozika.
Tychto dvoch akterov ovladal chlap, ktory si pri jedeni div ze nevypichol vidlickou oko, nedbalo neodhodil nozik do casnika a div ze nevzlietol, tak maval rukami.... Hovorim o cloveku, ktory sa nevie stravovat... Vlastne tak ako vacsina ludi.... Na kazdom kroku vidim nedodrzovanie etikety v ramci stravovania ale aj inych cinnosti.
Len tak sa namatkou spytam, vedia Sigilania napriklad, ze pribor by sa nemal dvihat nad uroven povedzme klucnej kosti alebo ze ruky maju byt pri konzumovani blizko tela, hmm?
To som zvedavy na odpovede. 

Len tak sa namatkou spytam, vedia Sigilania napriklad, ze pribor by sa nemal dvihat nad uroven povedzme klucnej kosti alebo ze ruky maju byt pri konzumovani blizko tela, hmm?

Ee. My jíme rukama a polívku chlemtáme přímo z talíře. Takže problémy s příborem odpadají.Arthalion píše:Len tak sa namatkou spytam, vedia Sigilania napriklad, ze pribor by sa nemal dvihat nad uroven povedzme klucnej kosti alebo ze ruky maju byt pri konzumovani blizko tela, hmm?To som zvedavy na odpovede.

Samozrejme, to je ten dopad americkej kultury.Jab píše:Ee. My jíme rukama a polívku chlemtáme přímo z talíře. Takže problémy s příborem odpadají.Arthalion píše:Len tak sa namatkou spytam, vedia Sigilania napriklad, ze pribor by sa nemal dvihat nad uroven povedzme klucnej kosti alebo ze ruky maju byt pri konzumovani blizko tela, hmm?To som zvedavy na odpovede.

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arthalion: hm, jak to podáváš Ty, zní to strašně povýšeně a hloupě.
Ty zásady, cos napsal, by se daly shrnout do "zabrat co nejméně místa a neohrožovat ostatní". Tzn. s lokty na stole vesměs nejím, a spolusedícímu vedle jsem oko ještě nevypíchl.
Ale jestli to etiketa je, nebo ne, je mi srdečně jedno. Chovám se tak, jak mi to přijde slušnén a pokud možno ohleduplné.
Ty zásady, cos napsal, by se daly shrnout do "zabrat co nejméně místa a neohrožovat ostatní". Tzn. s lokty na stole vesměs nejím, a spolusedícímu vedle jsem oko ještě nevypíchl.
Ale jestli to etiketa je, nebo ne, je mi srdečně jedno. Chovám se tak, jak mi to přijde slušnén a pokud možno ohleduplné.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mozno som to mal dat do staznosti aby bola existencia toho prispevku viac opravnena. Ale povysene a hlupo? To co ja beriem za samozrejmost potrebnu k urcitej urovni zas niekto znosi pod zem ako povysene a hlupo podane...
A ako to mam podat? Mam sa snad vopred ospravedlnit, ze budem kritizovat ludi, ktori nevedia papat?

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
2 Arthalion: toť jedna z nevýhod psaného slova
Není možné rozlišit zda jsi to myslel mravokárně, informativně či s nadsázkou...
Dle mého by samozřejmě lidé určitou povědomost o slušném stolování míti měli, ovšem dokud mi něčí vidlička neskončí zabodlá v rameni, či přes srkání a mlaskání už neusyším vlastního slova, tak je mi srdečně jedno, jestli drží příbor, tak či onak, nebo, zda nemají ruce o něco výše, než by mít měli.
Dám ti jeden přiklad. U štědrovečerní večeře, když jsme u stolu byly najednou jen prateta, mamka a já, tak teta z ničeho nic naprosto neskutečným tónem - až s jakýmsi odporem ala 'cože jsme to s mamkou za zvířata' - pravila: ''Mohu vám poopravit držení vidličky..?! - nemá se držet takto (hroty nahoru), ale takto! (hroty dolů)'' - no oba jsme na sobě s mamkou viděli, že máme co dělat, aby jsme se nepotrhali smíchy.
Jen pro upřesnění, toto se neodehrálo v žádném veřejném zařízení, nýbrž doma
Ovšem od tety jsme na takovéto 'výstřelky' a povýšenecké chování již zvilkí, takže jsme se tomu potom jen společně zasmáli. Říct mi tohle ale někdo 'cizí' kupř. v restauraci, tak si od té chvíle o něm budu myslet své

Dle mého by samozřejmě lidé určitou povědomost o slušném stolování míti měli, ovšem dokud mi něčí vidlička neskončí zabodlá v rameni, či přes srkání a mlaskání už neusyším vlastního slova, tak je mi srdečně jedno, jestli drží příbor, tak či onak, nebo, zda nemají ruce o něco výše, než by mít měli.
Dám ti jeden přiklad. U štědrovečerní večeře, když jsme u stolu byly najednou jen prateta, mamka a já, tak teta z ničeho nic naprosto neskutečným tónem - až s jakýmsi odporem ala 'cože jsme to s mamkou za zvířata' - pravila: ''Mohu vám poopravit držení vidličky..?! - nemá se držet takto (hroty nahoru), ale takto! (hroty dolů)'' - no oba jsme na sobě s mamkou viděli, že máme co dělat, aby jsme se nepotrhali smíchy.
Jen pro upřesnění, toto se neodehrálo v žádném veřejném zařízení, nýbrž doma

Ovšem od tety jsme na takovéto 'výstřelky' a povýšenecké chování již zvilkí, takže jsme se tomu potom jen společně zasmáli. Říct mi tohle ale někdo 'cizí' kupř. v restauraci, tak si od té chvíle o něm budu myslet své

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: