Presne tak. Ale s tim ze nemaji duvod prestat je blbost. Kazdej chce prestat ale nema na to. Tak furt rika ze prestat nechce. Vid Vampi?Ajantis_CG_thief píše:Tokkar: Kvůi tomu začnou.
A kouří proto, že nemají důvod, nebo nedokáží přestat.
Kuřáci & nekuřáci
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Přesně tak, kámoška valila dvě krabky denně a jednoho dne začala kašlat krev. Od té doby nevzala cígo do držky, ze dne na den s tím přestalaRaizen píše:Teda já nevim, když chci přestat, tak přestanu ne? A žádný zbytečný kecy kolem, znám pár bejvalejch kuřáků (dost silnejch) co přestali ze dne na den a jsou v pohodě
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Nojo, to je asi proto, že člověk se přesune ze stádia "Můžu dostat raka atd." do stadia "Kurva! všechno je špatně!". Takže asi tak. Už to není možnost, je to fakt, a pak zjistíš, že ti to nebylo tak jedno, případně tak těžký, jak sis myslel.Raizen píše:Jj, pokud začnou zdravotní problémy, tak to jde hned….troch smutný ne?
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ale já vážně přestat nechciFirkraag píše:Presne tak. Ale s tim ze nemaji duvod prestat je blbost. Kazdej chce prestat ale nema na to. Tak furt rika ze prestat nechce. Vid Vampi?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
A proc nechces prestat? Rekni mi jednu jedinou vec co ti koureni dava?Vampiria píše:Ale já vážně přestat nechciFirkraag píše:Presne tak. Ale s tim ze nemaji duvod prestat je blbost. Kazdej chce prestat ale nema na to. Tak furt rika ze prestat nechce. Vid Vampi?žádné generalisace, prosím. Nevidím důvod přestat. Když nemám peníze, tak si cigára nekoupím, když je mám, tak bafám jako čínská spalovna odpadu
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Firkraag: Je to prostě můj (zlo)zvyk. Zapálit si cigaretku, natáhnout dým, pohrávat si s ní ruce...je to pro mě jedna z životních příjemností. Stejně jako např. pojídání karamel, popíjení přeslazené či hraní Princess Makera. Všechno je pro můj život de facto naprosto zbytečné, ale dodává mi to příjemné pocity. A vzhledem k tomu, že já si příjemné pocity vyvolávám ráda, nehodlám se ničeho z tohoto ranku vzdávat 
EDIT: Původně jsem vůbec nechtěla odpovídat - jednak houby komukoliv po tom, i kdyby mi to nedávalo nic, je to moje volba, ale hlavně - veškeré pocity jsou čistě subjektivní, tedy mohou chtít ostatní tvrdit "bez toho se obejdeš, já bez toho taky vydržím" což je blbost - já nechci vydržet bez cigarety a někdo zase nechce existovat bez toho, že jí hotdogy
EDIT: Původně jsem vůbec nechtěla odpovídat - jednak houby komukoliv po tom, i kdyby mi to nedávalo nic, je to moje volba, ale hlavně - veškeré pocity jsou čistě subjektivní, tedy mohou chtít ostatní tvrdit "bez toho se obejdeš, já bez toho taky vydržím" což je blbost - já nechci vydržet bez cigarety a někdo zase nechce existovat bez toho, že jí hotdogy
Naposledy upravil(a) Sadako dne 6.2.2006 17:40, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?