Film - archív
Moderátor: sevencreature
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dívali jste se někdo včera okolo 22:00 na ČT2 na Zaklínače?
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Necrotising_: mám to vyhlédnuto jako jeden z příštích filmů
Teď stahuju (už zbývá jen 100MB) Velvet Goldmine, viděli jste někdo? I když popravdě to stahuju jen proto, že by tam údajně měli účinkovat Placebo...
EDIT: No to se mi snad zdá.... k tomu filmu neexistují české titulky
Tak jsem si stáhl aspoň anglický a zkusím to přelousknout...
Teď stahuju (už zbývá jen 100MB) Velvet Goldmine, viděli jste někdo? I když popravdě to stahuju jen proto, že by tam údajně měli účinkovat Placebo...

EDIT: No to se mi snad zdá.... k tomu filmu neexistují české titulky

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Včera večer jsem viděla film "Sexuální praktiky pozemšťanů" a v některých okamžicích jsem u toho byla úplně mrtvá smíchy. Ten komentář 'cizího' vědce byl něco úžasnýho, stejně jako ti chlápci, co tam znázorňovali spermie 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jj, to sem taky uz nekdy videl. Zajimavej filmNeferit píše:Včera večer jsem viděla film "Sexuální praktiky pozemšťanů" a v některých okamžicích jsem u toho byla úplně mrtvá smíchy. Ten komentář 'cizího' vědce byl něco úžasnýho, stejně jako ti chlápci, co tam znázorňovali spermie

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
7c + Vampiria: Já u toho sice taky každou chvíli někam odbíhala (v kuse jsem prostě nebyla schopná vydržet), ale mně se nejvíc líbil ten pohled toho cizího vědce 

http://gh.ffshrine.org?r=23256

2 Jab: Fight Club jsem viděl asi před čtvrt rokem a po roce se na něj chci podívat znovu. Strašně zvláštní film, ve kterém je mnohé dobře skryto.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dokoukala Suicide Kings na ČT1... Závěr trochu přestřelenej, ale jinak velice fajnová podívaná. Nic světobornýho, nic, co by psalo filmový dějiny, ale rozhodně prima "malej" biják.
Já si můžu odškrtnout další filmík ze seznamu "filmy s Chrisem, který jsem ještě neviděla", a tentokrát je to zas jednou s dobrým pocitem z dobré podívané.
Já si můžu odškrtnout další filmík ze seznamu "filmy s Chrisem, který jsem ještě neviděla", a tentokrát je to zas jednou s dobrým pocitem z dobré podívané.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--