Z vybavení byl důležitej jen lektvar rychlosti, ale kdybych ho(místo hastu od mága) dal před bojem, možná by to taky šlo. Jinak si myslím, že proti ní bylo jedno, jestli mám AC 10 nebo 3

. Měl jsem to na hard a ani mi neubrala.(takže by to snad fungovalo i na insane)
Postup(My cheese Tactic 2):Na sebe IS. Pak změnit kouzla v knize - 2 IS a 2 ohnivý elemy a hajat 8 hod.(abych měl skin) Ohledně hastu - nevim, jestli by vydržel efekt lektvaru tak dlouho, když bych ho vypil předem(já až po tom, co mi skončil haste)...já si tam lektvar hodil. Hned jak se objevim, začnu sesílat elementála. Dokouzlim a zdrhat, elem. zatim kosí hrozný vlky. Až to bude mít Faldorn dál ode mě(přes elema a vlky), tak seslat druhýho. Elemové postupně daj vlky, pak útočej na Faldorn. Já jen obíhám elemy a Faldorn za mnou(její AI je taková, že útočí pořádna Cernda). Elemové nerušeně kosej a prokousávaj se 9 vrstvama IS(jak to dělá, když má lvl 15??), následně jí zabijou, IS jen chrání před útěkovejma chybama...člověk holt musí využít každý slabiny.
Teoreticky jsem rychlejší i jako vlkodlak, ale nemohl bych dávat IS, a to, že jsem po přeměně zpět na chvíli omráčenej, by mě asi zabilo...