Film - archív
Moderátor: sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem dokoukal Ivánku, kamaráde a trošku mě to zklamalo.
Začátek a konec mě vyloženě nudil a samotný "pracovní týden"- scénář byl už dopředu známý a přišel mi spíš zajímavý, než nějak zvlášť vtipný (ne že bych se občas nezasmál). Všichni víme, že to tak nějak funguje a styl jejich mluvy je také dost běžnou záležitostí.
Začátek a konec mě vyloženě nudil a samotný "pracovní týden"- scénář byl už dopředu známý a přišel mi spíš zajímavý, než nějak zvlášť vtipný (ne že bych se občas nezasmál). Všichni víme, že to tak nějak funguje a styl jejich mluvy je také dost běžnou záležitostí.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Snad je ten film záživnější, než knížka od de Sada...Ajantis_CG_thief píše:Chahá, v sobotu hrají v 18 hodin v Aeru Saló aneb 120 dnů Sodomy. Už teď se těším jak malej

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Cesare: Knihu jsem nečetl, ale asi ano

Vampiria píše:Výborné, opravdu. Jen mi vadilo to vyprávění prostitutek - faktické příběhy z de Sadových 120 dnů Sodomy, zbytečně zdlouhavé a nudné. Pasolini dokázal z od poloviny neskutečně uspávající knihy (když budete stále dokola číst o těch stejných zvěrstvech, začnete nad tím nakonec zívat, tedy já ano) udělat skutečné umělecké dílo hodné pozornosti. Herci a herečky jsou velice přesvědčiví, ať už coby trýznitelé, nebo coby oběti (skvělá scéna "povím vám tajemství"). A dostal mě ten vtip o bolševikovi a Rudém moři:)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Právě s mamkou sledujem "Po čem ženy touží". Je to ptákovina na entou, ale hrozně se mi líbí výrok "... Hm, zatím je to celkem příjemný. Nechápu na co si ty ženský stěžujou..." 'pokračuje ve čtení návodu na depilaci voskem' "... a prudkým trhnutím proti růstu chloupků strhneme" 'položí návod, chytne konec navoskovaného pásku a škubne' "AU! Ty ženský jsou šílený! Kdo by to dělal víckrát?!"
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.