Jo, všude taje sníh, což je na jednu stranu dobře, ale na tu druhou je to katastrofasevencreature píše:Jaro je tady!!!(nevím na jak dlouho, ale je nádherně - teplo, slunce pálí, všude taje sníh - prostě super)
Dobrá nálada I: Archív
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
7c: Jo, ale já budu muset ven, a to minimálně zítra do školy a zpět
Uvažuju, co nesnáším víc - jestli sníh, nebo tu vodu, co po něm zbyde 
Na druhou stranu - "když sluníčko svítí, je nám hej"
Já nemám radši sníh, ta voda mi nevadí protože sem ve vodě jako rak říční, furt u dna , to neznamená že neumim plavat, ale že se rád potápim a v tomhle počasí se mi toho dopřává až až.Neferit píše:7c: Jo, ale já budu muset ven, a to minimálně zítra do školy a zpětUvažuju, co nesnáším víc - jestli sníh, nebo tu vodu, co po něm zbyde
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power
-------------------------------------------
Flower power
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
no, po x-letech je to první věc, kterou jsem si pořídila pro radost a jen pro sebe (focení je fajn)Ajantis_CG_thief píše:Alexa: to je ten dnešní materální svět. Největší radost má člověk z nějaké nově zakoupené hmotné věci... Já často taky
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No - ber to takhle - sice je to 'materialistické' (v uvozovkách proto, že jsou mi otázky materialismu jaksi volnéAjantis_CG_thief píše:Alexa: to je ten dnešní materální svět. Největší radost má člověk z nějaké nově zakoupené hmotné věci... Já často taky
Kupř. když mám nějaký lehčí splín, tak si prohlédnu pár fotek a krátkých videí z 'počítačových sešlostí' s bratránkem a náladu mám okamžitě obrácenou o 180°
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je fakt....
i když fotím spíš různé náladovky nebo makro a portréty, jsou fota, u kterých se rozesměju taky (jako když dcera hrála poprvé baseball - v zimě, s klackem a sněhovou koulí...)

P.S. ale teď se to bude fotit jinak (jo, digitál není špatný, ale digitální zrcadlovka je zrcadlovka...hračička, se kterou je to "jiný kafe"
P.S. ale teď se to bude fotit jinak (jo, digitál není špatný, ale digitální zrcadlovka je zrcadlovka...hračička, se kterou je to "jiný kafe"
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Mám celkem v poho náladu a doufám, že mi ji nezkazí ani nutnost nechat se zítra ústně vyzkoušet z němčiny
.
Dnešek byl pohoda-hokna, v hudebce jsme dělali v rámci vyúky randál, že by jeden ohluchl, v houslích jsme s učitelkou prokecaly půlku hodiny, zjistila jsem, že něco z té minulohodinské haldy not naní zas tak špatný a konečně zjistila, proč mi při hraní Humoresky tak "hvízdá" jedna struna. A zítra máme orchestr
(to mi připomíná - sakra, kdyže to máme mít tu soutěž?
)
Dnešek byl pohoda-hokna, v hudebce jsme dělali v rámci vyúky randál, že by jeden ohluchl, v houslích jsme s učitelkou prokecaly půlku hodiny, zjistila jsem, že něco z té minulohodinské haldy not naní zas tak špatný a konečně zjistila, proč mi při hraní Humoresky tak "hvízdá" jedna struna. A zítra máme orchestr
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Mám dobrou náladu, protože jsem dneska dostala jedničku a dvojku ze zeměpisu a následně i z němčiny
Za chvíli sice musím cválat do orchestru, ale tam to teď bude celkem v poho, všechno, co máme hrát na soutěži už mám zvládlý, takže pokud tam ta sebranka pakošů nebude dělat bordel, tak to zvládnem rychle a půjdem dřív domů
Za chvíli sice musím cválat do orchestru, ale tam to teď bude celkem v poho, všechno, co máme hrát na soutěži už mám zvládlý, takže pokud tam ta sebranka pakošů nebude dělat bordel, tak to zvládnem rychle a půjdem dřív domů
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jak tě tak poslouchám - už aby bylo 26. září