Dobrá nálada I: Archív

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

sevencreature píše:Jaro je tady!!! :-P (nevím na jak dlouho, ale je nádherně - teplo, slunce pálí, všude taje sníh - prostě super)
Jo, všude taje sníh, což je na jednu stranu dobře, ale na tu druhou je to katastrofa :twisted: zase aby člověk chodil na chůdách, páč všude bude vody, až to hezký nebude :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Neferit: Šílíš? V tomhle světle nemužu vyjít ven (moje oči zvyklé na přítmí u monitoru by ten jas nemusely ustát :lol: :lol:) - takže problém s vodou odpadá 8-) :lol: :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

7c: Jo, ale já budu muset ven, a to minimálně zítra do školy a zpět :twisted: Uvažuju, co nesnáším víc - jestli sníh, nebo tu vodu, co po něm zbyde :twisted:
Na druhou stranu - "když sluníčko svítí, je nám hej" :-)

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Obrázek
:lol:
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Neferit píše:7c: Jo, ale já budu muset ven, a to minimálně zítra do školy a zpět :twisted: Uvažuju, co nesnáším víc - jestli sníh, nebo tu vodu, co po něm zbyde :twisted:
Na druhou stranu - "když sluníčko svítí, je nám hej" :-)
Já nemám radši sníh, ta voda mi nevadí protože sem ve vodě jako rak říční, furt u dna , to neznamená že neumim plavat, ale že se rád potápim a v tomhle počasí se mi toho dopřává až až.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

hurá....foťák dorazil...a je super (no, ještě nastudovat návod o 126 stránečkách...tfuj) ale stejně se raduji :lol: :roll: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Alexa: to je ten dnešní materální svět. Největší radost má člověk z nějaké nově zakoupené hmotné věci... Já často taky :roll:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Ajantis_CG_thief píše:Alexa: to je ten dnešní materální svět. Největší radost má člověk z nějaké nově zakoupené hmotné věci... Já často taky :roll:
no, po x-letech je to první věc, kterou jsem si pořídila pro radost a jen pro sebe (focení je fajn) ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Ajantis_CG_thief píše:Alexa: to je ten dnešní materální svět. Největší radost má člověk z nějaké nově zakoupené hmotné věci... Já často taky :roll:
No - ber to takhle - sice je to 'materialistické' (v uvozovkách proto, že jsou mi otázky materialismu jaksi volné :-D) mít radost z foťáku, ale vezmi si fotky, které tím foťákem nafotíš a pak až si je na PC třebas za 1/2 roku prohlédneš, tak ti připomenou události, které tě třebas opět rozesmějí - to už se snad za materialismus považovat nedá..? :-)
Kupř. když mám nějaký lehčí splín, tak si prohlédnu pár fotek a krátkých videí z 'počítačových sešlostí' s bratránkem a náladu mám okamžitě obrácenou o 180° 8-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Tak to je fakt.... :-) i když fotím spíš různé náladovky nebo makro a portréty, jsou fota, u kterých se rozesměju taky (jako když dcera hrála poprvé baseball - v zimě, s klackem a sněhovou koulí...) :roll: 8-)

P.S. ale teď se to bude fotit jinak (jo, digitál není špatný, ale digitální zrcadlovka je zrcadlovka...hračička, se kterou je to "jiný kafe" ;-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Mám celkem v poho náladu a doufám, že mi ji nezkazí ani nutnost nechat se zítra ústně vyzkoušet z němčiny :twisted: .
Dnešek byl pohoda-hokna, v hudebce jsme dělali v rámci vyúky randál, že by jeden ohluchl, v houslích jsme s učitelkou prokecaly půlku hodiny, zjistila jsem, že něco z té minulohodinské haldy not naní zas tak špatný a konečně zjistila, proč mi při hraní Humoresky tak "hvízdá" jedna struna. A zítra máme orchestr :-D (to mi připomíná - sakra, kdyže to máme mít tu soutěž? :shock: )

Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Mam dobrou naladu protoze si kazdej mysli ze mam svatek 8-)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Mám dobrou náladu, protože jsem dneska dostala jedničku a dvojku ze zeměpisu a následně i z němčiny :-D :-D :-D

Za chvíli sice musím cválat do orchestru, ale tam to teď bude celkem v poho, všechno, co máme hrát na soutěži už mám zvládlý, takže pokud tam ta sebranka pakošů nebude dělat bordel, tak to zvládnem rychle a půjdem dřív domů 8-)

Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Mam 'brou naladu, pretoze mam meniny (nie, Svatopluk nie som :) ale mam nanho m.i. aj narodeniny...) a dostal som 500 Sk na some book... Takze zajtra idem vyberat 8-)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Jak tě tak poslouchám - už aby bylo 26. září :lol: :lol: :lol:

Zamčeno

Zpět na „Archivy“