Pokud to někdo používáte, potřeboval bych poradit s programem Mozilla Thunderbird.. nainstaloval jsem si rozšíření mboximport, které by mělo umět zálohovat emaily (aspoň tak jsem to pochopil), ale když dám export, tak to nic neudělá... :(
A ještě jeden dotaz... zmizely mi z windowsů věci z hlavního panelu.. teda ty panely vlevo a vpravo jsou, ale nezobrazují se spuštěné programy (teda okna), nevíte někdo, co s tím?
Pan Bača píše:A ještě jeden dotaz... zmizely mi z windowsů věci z hlavního panelu.. teda ty panely vlevo a vpravo jsou, ale nezobrazují se spuštěné programy (teda okna), nevíte někdo, co s tím?
Jsou to multilanguage XP. A pro upřesnění to nemám já, ale přítelkyně (to jen, pokud bych nemohl dodat přesnější detaily).... ale říkala, že už se jí to celé nějak sere, tak nevím, jestli by nebylo dobré to prostě zformátovat a bylo by :)
Pan Bača píše:A ještě jeden dotaz... zmizely mi z windowsů věci z hlavního panelu.. teda ty panely vlevo a vpravo jsou, ale nezobrazují se spuštěné programy (teda okna), nevíte někdo, co s tím?
Ještě než to budeš reinstalovat, zkusil bych nejprve pravým tlačítkem myši na hlavním panelu změnit jeho nastavení.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
TOkkar: nastavení má stejné, jako já a mi to funguje normálně.. měl jsem i takové podezření, jestli si ji jen nestáhla na lištu (zminimalizovala do minima :) ) ale tak to není... holt bude muset ještě nějaký ten pátek počkat, než si do té Kodaně odveze instalačky....