a k těm věcem-moje vysněná věc byla archangels staff of hydra nebo tak nějak(+2 increased spells,+100mana)ale nakonec sem našel jen of teleport(33 cgharges
Diablo 2 LoD
Moderátor: sevencreature
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
no jasně to máte pravdu ale je na nic když nejdu orb charhge0/50 duribiality 1/22 a prodám ho třeba za 5000 a když ho opravim prodám ho třebas za 10000 ale oprava mě stojí i 30000 takže je to takový na ho...to myslim když ten orb najdu na začátku a nemám prachy na repair.
a k těm věcem-moje vysněná věc byla archangels staff of hydra nebo tak nějak(+2 increased spells,+100mana)ale nakonec sem našel jen of teleport(33 cgharges
)
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
necrotising: Nj, ale peněz je v D2 prostě dost. A jediné použití je gamblování. Prostě nikdy netrpíš neodstatkem peněz.
V D1 můžeš kupovat knihy, vylepšovací lektvary (no dobře, když chceš), a všechno možné vybavení.
Navíc v D1 ti toho po save&exit moc nezůstane
Prakticky jen drahé kusy, které zabírají málo místa 
No prostě tím chci říct, že v D2 jsem peníze nikdy moc nevnímal - všechny jsem progambloval
V D1 můžeš kupovat knihy, vylepšovací lektvary (no dobře, když chceš), a všechno možné vybavení.
Navíc v D1 ti toho po save&exit moc nezůstane
No prostě tím chci říct, že v D2 jsem peníze nikdy moc nevnímal - všechny jsem progambloval
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
-
Arkanis
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arkanis: Hehe, ale musím uznat, že mi ten tvůj post dal opravdu zabrat
(přesuny, editace, mazání, obnovování - jsem debil, no
)
Jinak - nejlepší postava - to záleží IMO pouze na preferencích.
V poslední době co jsem hrál LoD byla moje nejlepší postava Strafer. Ale Skelemancer byl taky v pohodě, Wind druid jakbysmet, Venomancer taktéž a WB v podstatě taky.
Meteorb Sorc měla ale na Hell docela problémy - nevím, jestli kvůli vybavení, rozložení skillů, faktu, že jsem se vykašlal na blokování nebo prostě že jsem ji mizerně hrál - zaparkoval jsem před Chaos Sanctuary a věnoval se Mephrunům (ostatně jsem ji stejně zakládal kvůli nim
).
Jinak - nejlepší postava - to záleží IMO pouze na preferencích.
V poslední době co jsem hrál LoD byla moje nejlepší postava Strafer. Ale Skelemancer byl taky v pohodě, Wind druid jakbysmet, Venomancer taktéž a WB v podstatě taky.
Meteorb Sorc měla ale na Hell docela problémy - nevím, jestli kvůli vybavení, rozložení skillů, faktu, že jsem se vykašlal na blokování nebo prostě že jsem ji mizerně hrál - zaparkoval jsem před Chaos Sanctuary a věnoval se Mephrunům (ostatně jsem ji stejně zakládal kvůli nim
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
necrotising: Hehe, na svého Hammerdina jsem zapomněl jak na smrt. Ale je pravda, že mě to s ním nějak moc nebavilo - možná silná postava, ale přišla mi trochu pasivní a začala mě dost nudit k konci NM
Popravdě mi ten Strafer opravdu vyhovoval - rychlá, lehká (ve smyslu hmotnosti) postava, která je aktivní (po Skelemancerovi docela příjemná změna
), nevadí jí davy, a nemusí neustále klikat na jednotlivé potvory. Jediný problém jsou bossové, kteří jsou prostě na dlouho, nebo extra tuhé bosspacky (typu banda Frenzytaurů co mají PI, Might, Cursed a Extra Fast - moje noční můra) - které sejmou Valkyrii i pomocníka behem 2 vteřin a jsou skoro tak rychlí jako Strafer 
Popravdě mi ten Strafer opravdu vyhovoval - rychlá, lehká (ve smyslu hmotnosti) postava, která je aktivní (po Skelemancerovi docela příjemná změna
D2 jsem hral na Bnetu ladder expansion asi tri mesice ale dost me znechutilo sileny mnozstvi dupe-hacku... kazdej tam ma milion HRs a zbytek nema tak prozmenu vsude somruje a leechuje
asi se na bnet vratim az v pristim ladderu, snad to bude lip osetreny...
oblibeny chary: nejvic jsem hral asi HUR-TOR druida (hurricane, tornado) to byl muj milacek, ripnout ho bylo diky cyklone armoru, max blocku a bludicce (oak) temer nemozne pokud jste nahodou uprostred cisteni throne of destruction neodesli na kafe
, taky skelemancer byl good ale bez enigmy k nicemu, k ty jsem se dostal az o dost pozdeji a to uz byl skele davno rozprodanej a slouzil jako mula
... smitera jsem nehral protoze krom uber tristu je celkem k nicemu, je sice hezky ze baala sunda na pet ran ale jinak byl pomerne pomalej kdyz jste chteli vybijet treba celej worldstone a ne jen tele-tele do throne
oblibeny chary: nejvic jsem hral asi HUR-TOR druida (hurricane, tornado) to byl muj milacek, ripnout ho bylo diky cyklone armoru, max blocku a bludicce (oak) temer nemozne pokud jste nahodou uprostred cisteni throne of destruction neodesli na kafe
- vypité_oko
- Sigilan
2 sevencreature:
help
mám 1.09
od rzr1911 a zaboha nemůžu patchnout na1.10 o 1.11 nemluvě...Prostě to přemaže crack a ani stahnutýma crackama nemůžu opatchovanou verzi spustit -diablo expection-zamrzne totálně komp na reset.Instaloval jsem to i přes daemon tools,zaplí všechny ema(Lod má Sony SecuRom pokud se nepletu) a stejně nic.prostě musím hrát 1.09 což je pruda.a nemůžu schrastit nikoho kdo by měl 1.10 na cedu.Jak to mám pls udělat?Co dělám špatně?Na DD foru byl navod a postup,ale i ten nefungoval.Prostě po aplikaci patche please insert play disc,konec.Cracknu to 1.10 Game od eviance a nic.Ani Fairlight...
HELP 
help
mám 1.09
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!

Dattebayo!!!

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- vypité_oko
- Sigilan
no to je sice hezký,ale asi sem to špatně napsal???Takhle přesně sem to udělal,ale crack od Deviance a od fairlight vyvolá diablo 2 exception error...bum prásk...záhryz ultimátní...
hm.tak dik za radu
hm.tak dik za radu
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Dattebayo!!!

Dattebayo!!!

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- vypité_oko
- Sigilan
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: