Moderátor: sevencreature
Tak s tímhle nemůžu než nesouhlasit. Můžeš s raketomtem zabít například protivníka bežícího po lávce, když stojíš pod ním? A můžeš to učinit vůbec s nějakou zbraní, kromě Shock Rifle? Odpověď je ne. Nebo alespoň já o žádné nevím. S žádnou zbraní se mi nikdy nepodařilo zabít tolik protivníků, aniž bych je vůbec viděl.Anthrax píše:Shock rifle podle mě není až tak extra. Je pravda, co jsi napsal, ale zas taková výhoda to není. to už je lepší tam prsknout šest raket nebo plnou dávku za slizový pušky (BTW:moje oblíbená zbraň).
Ano, to máš pravdu. Pokud mapu opravdu moc neznáš, je použití komba Shock Rifle obtížnější. Respective, je nemožné správné načasování komba v situacích, kdy se snažíš odhadnout, kdy a kde, se protivník vynoří. Nicméně i ta těchto okolností, je Shock Rifle mocný pomocník. V každém případě je nutno přiznat, že tato mnou obdivovaná zbraň, je stavěna převážně na střední a dlouhou vzdálnost. Proti hbitému protivníkovi, který jde na tělo s minigunem, je lepší vytáhnout z vercajku něco odlišného. Ovšem když už nic jiného, tak za originalitu a naprosto odlišný přístup k boji, si Shock Rifle status excelentní zbraně - podle mého názoru - zaslouží.Anthrax píše:CeBrk: Ale takové seznámení s mapou je časově dost náročné. Já za dobrou zbraň považuju tu, se kterou se ti daří v každé mapě stejně dobře.
Steyr Aug se mi nikdy moc nelíbil (stejně jako AK47Jab píše:CS - m4, kalach a obě automatické pušky se zaměřovačem (jsou téměř stejné).