Ehm cože, já už do Falloutu pěkných pár stránek nepsalnuke píše:LA
jak si toto môže niekto spliesť so SF
![]()
Možno je to s tým, že som teraz vstal
Fallout 1 a 2
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
Ja by som sa chcel spýtať jednu, možno pre Vás znalcov Falloutu hlúpu otázku:
Čo bolo predtým ako sa svet dostal do "fallou stavu"? Čo sa stalo? Mám matné informácie o tom, že bola niejaká nukleárna vojna, alebo tak niečo...
V Sierra AD som našiel holodisk z pravdepodobne "predvojnového obdobia", ale tam neboli informácie, ktoré by to príliš objasňovali...
Čo bolo predtým ako sa svet dostal do "fallou stavu"? Čo sa stalo? Mám matné informácie o tom, že bola niejaká nukleárna vojna, alebo tak niečo...
V Sierra AD som našiel holodisk z pravdepodobne "predvojnového obdobia", ale tam neboli informácie, ktoré by to príliš objasňovali...

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko:
casova os F1 a F2 ...na madbrahmine... http://madbrahmin.bonusweb.cz/index.php ... d=historieYachiko píše: Čo bolo predtým ako sa svet dostal do "fallou stavu"?
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
Mám dosť veľký problém:
Občas sa mi stávalo, že mi Fallout spadol - najmä v niektorých bitkách po zásahu od nepriateľa, ale nikdysa to v jednom súboji po sebe neopakovalo.
Som v Navarre a na začiatku prvého poschodia sú vojaci v Combat armore s Plasma Rifle. Vždy keď ma trafia spadne hra...
Čo mám robiť?
Občas sa mi stávalo, že mi Fallout spadol - najmä v niektorých bitkách po zásahu od nepriateľa, ale nikdysa to v jednom súboji po sebe neopakovalo.
Som v Navarre a na začiatku prvého poschodia sú vojaci v Combat armore s Plasma Rifle. Vždy keď ma trafia spadne hra...

Čo mám robiť?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To je normálne. Nezvykne ti zčernieť to červené tlačítko, cez ktoré si vieš vyberať skily ?Yachiko píše:Mám dosť veľký problém:
Som v Navarre a na začiatku prvého poschodia sú vojaci v Combat armore s Plasma Rifle. Vždy keď ma trafia spadne hra...![]()
![]()
Čo mám robiť?