Obnovovací frekvence, rozlišení... nastav nějaké doporučené hodnoty pro tvůj monitor...Ajantis_CG_thief píše:Jsem se dnes pustil do instalace nového LCD - kabely jsem nechal stejně jako při zapojení starého CRT, pak jsem to ještě zkusil is DVI kabelem (víc mi toho k LCD nedali).
Všechno vypadá ok, vidím nabíhání biosu, to načítací logo windows, ale když PC naběhne do windows, obrazovka je černá a napíše "out of range". Mimo rozsah čeho? Nikdy jsem LCD neměl... díky
Hardware - otázky, odpovede a rady
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Najednou mi spadlo připojení k internetu a nešlo se zanic znova připojit, tak jsem vytáhl modem z usb portu a znova ho zapojil. Jak s eukázalo, nebyl to modem, ale tiskárna, každopádně se PC v okamžiku vytáhnutí toho konektoru vypnulo a už nejde zapnout. Resp. zdroj začne hrabat, ale BIOS už nenaběhne, prostě PC tak divně hučí a chrastí (což dřív nedělalo), ale žádnou větí aktivitu nevyvíjí
Takže už jsem i bez počítače... ještě že tu mám laptop
Vlasák: ale kde je mám nastavit? Do windows nemůžu a při té černé obrazovce tlačítka monitoriu nereagují.

Takže už jsem i bez počítače... ještě že tu mám laptop
Vlasák: ale kde je mám nastavit? Do windows nemůžu a při té černé obrazovce tlačítka monitoriu nereagují.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LCD monitory mají AFAIK horizontální obnovovačku tak kolem 60 Hz. Tj. nastav to v XP s normálním monitorem na 60 Hz a pak připoj ten LCD monitor.
Tohle je docela častý problém zdá se mi
Tohle je docela častý problém zdá se mi

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 17.3.2006 13:48, celkem upraveno 2 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sevencreature píše:LCD monitory mají AFAIK horizontální obnovovačku tak kolem 60 Hz. Tj. nastav to v XP s normálním monitorem na 60 Hz a pak připoje ten LCD monitor.
To zní logicky. Díky.nuke píše:Pripoj starý monitor a nastav 800x600. Potom by to malo z LCD nabehnúť.
Škoda, že teď nemám PC, abych to vyzkoušel

EDIT:
Tak jsem tu mršinu hodil do servisu a definitivně odešla deska

Každopádně má ta deska 14 dnů před koncem 2leté záruky

Jsem zvědav, za co mi ji vymění

Naposledy upravil(a) Ajantis dne 18.3.2006 14:46, celkem upraveno 1 x.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tož jsem si tady sestrojil náhradu za své chcíplé PC - nový LCD jsem napojil na notebook, stejně tak klávesnici a myš, takže můžu relativně pohodlě hrát
Monitor zatím vypadá dobře - sice ho mám jen v 1024*768 (nativní má 1280*1024) a nemám instalované žádné utility k němu, ale minimálně má nádherné barvy, filmy se na něm sledují dobře, neodráží se v něm světlo, a nemá žádný mrtvý body...

Monitor zatím vypadá dobře - sice ho mám jen v 1024*768 (nativní má 1280*1024) a nemám instalované žádné utility k němu, ale minimálně má nádherné barvy, filmy se na něm sledují dobře, neodráží se v něm světlo, a nemá žádný mrtvý body...
Mal si tuším dajaké výkonnostné problémy z PC už od začiatku, možno dostaneš nejakú lepšiu dosku a bude po problémochAjantis_CG_thief píše:Každopádně má ta deska 14 dnů před koncem 2leté záruky![]()
Jsem zvědav, za co mi ji vymění![]()

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jj, měl jsem podezření, že by to mohla být ta deska, přece jen Via je Via...nuke píše:Mal si tuším dajaké výkonnostné problémy z PC už od začiatku, možno dostaneš nejakú lepšiu dosku a bude po problémoch....

Uvidíme, ale kdyby se ten výkon zlepšil, bylo by to skvělé, a ještě minimálně rok bych do toho PC nemusel vůbec investovat...
Tady u nás v servisu mi nabízeli nějakou podobnou, ale lepší Asus za 1600.... Říkám si, jestli by nebylo lepší si ji prostě koupit a vyreklamovanou zkusit prodat. Beztak si tu novou nebudu umět do toho PC nacpat...
Čo vravíte na túto case ?
http://www.thermaltake.com/XaserCase/ar ... 000bws.htm . Videl ju niekto z vás naživo ?

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
.... a bigtower je bigtower.
Zaráža ma len jedna drobnosť : Net Weight : 16.2Kg
To mi tam pribalia aj tehly, alebo čo ? 
Zaráža ma len jedna drobnosť : Net Weight : 16.2Kg

Naposledy upravil(a) nuke dne 21.3.2006 21:35, celkem upraveno 1 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: