(Nápis na stěně Kapucínské hrobky, přímo nad mumiemi Kapucínů)"

Ale jinak se mi to také líbí

Já radši ty anglický variace ve čtyřech verších jako... Halt your steps as you pass by, as you are so once was I, as I am, so shall you be, prepare you then to follow me.KOFi píše:LA: "Co jste vy, byli jsme i my, co jsme my, budete i vy...
Znělo by mi to docela vznešeně, kdyby to samé nebylo napsané i na stěně hřbitova Brodku u Prostějova..
![]()
Ale jinak se mi to také líbí![]()
ano, takovyhle věci bývají na hřbitovech a podobných místech docela často...KOFi píše:LA: "Co jste vy, byli jsme i my, co jsme my, budete i vy...
Znělo by mi to docela vznešeně, kdyby to samé nebylo napsané i na stěně hřbitova Brodku u Prostějova..
![]()
Ale jinak se mi to také líbí![]()
sorry ale žádný DrD není skvělá věc, ale to je na jiné místo, jen jsem si to nemohl odpustit (nezatracuji hrace, ani DM, jen system)Killdozer píše:to můj avatar je narychlovytvořený obrázek kdysi jako avatar na http://www.immortalfighters.net , kteréžto stránky mám i v podpisu, protože DrD online je skvělá věc.
no promiň, ale ti páni měli v rukou jednak šavle a podobný obraz můžeš vidět na všech korunovacích a slavnostních příležitostech, kde je přitomna garda, takže na tomhle není nic závadnéhoJab píše:Lerekovi jsem změnil avatara. Nějak se mi nelíbili ti páni, kteří všichni svorně ukazovali, jak vysoko dočůrají.
Kravička mi přišla roztomilejší.
Jo, šavlí jsem si nevšiml, ale kravička byla stejně hezčí.Lerek píše:no promiň, ale ti páni měli v rukou jednak šavle a podobný obraz můžeš vidět na všech korunovacích a slavnostních příležitostech, kde je přitomna garda, takže na tomhle není nic závadnéhoJab píše:Lerekovi jsem změnil avatara. Nějak se mi nelíbili ti páni, kteří všichni svorně ukazovali, jak vysoko dočůrají.
Kravička mi přišla roztomilejší.