Mno ale abych to teda upravil na pravou míru - šlo o velký těžký magnet ve tvaru koule položený uprostřed obrovské čtvercové sítě z nějakého silonu či co. Silon se pod váhou koule prohnul a vytvořil tak "zakřivení prostoru" pak už stačilo jen okolo koule vypustit malé magnetické kuličky. Bylo až k nevíře, jak dlouho může trvat, než se kulička dostane až do středu
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Slyšel jsem takovou zajímavou teorii na vysvětlení skutečnosti, že spousta lidí se během noci několikrát (a to bez jakékoliv příčiny) probudí..
Prý nám tento návyk zůstal ještě po našich předcích z doby kamenné, kteří v noci museli vstávat kvůli udržování ohně.. - co si o tom myslíte vy
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 16.4.2006 13:12, celkem upraveno 1 x.
KOFi: Já tedy nevím, jak moc vážně to myslíš, ale v noci se taky neprobouzím... Jen zcela vyjímečně, když se mi něco šílenýho zdá.
Nemůže tu nespavost mít holt každý A nebo byli mí předci velcí šéfové
Mí předkové určitě oheň nestrážili , já spím celkem bez nějakého probouzení. A tahle theorie mi přijde přitažená za vlasy, mírně řečeno. Určité atavismy jistě přetrvávají, ale zrovna toto? Imho blbost.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Tak táto teória je imho len výmysel... zachovať by sa to podľa mňa mohlo jedine keby boli predkovia výlučne strážcami ohňa... ale pochybujem, že sa "nezmiešavali" aj s inými...
A aj bez "zmiešavania" by to imho bolo veľmi nepravdepodobné...
A preco by to nemohlo byt skratka tym, ze bud sa dotycnemu zdalo nieco sialene alebo z dovodu smadu atp. ? Nechapem, co je na tom tak tajomneho, ze sa niekto v noci prebudza a pitvat to mi pride pritiahnute za vlasy... Btw tiez spim az na vynimky noci, ked nemozem zaspat (co sa mi stava velmi zriedka) relativne kludne...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Tajomné je na tom to a pitve sa to, lebo človeku sa v istých nočných hodinách produkuje väčšie množstvo nejakého "hormónu strachu" - neviem presný názov. A keď sa zobudí, pocíti jeho účinky...
Je vidět, že ani jeden z vás nemá chalupu Kdybyste si zažili pocit nocování ve vymrzlé vhalupě, hodně rychle byste se naučili budit se každé dvě hodiny na to, abyste přiložili Takže já tomu věřím, i když pokud zrovna ohen neudržuju, v noci se nebudím
Naposledy upravil(a) Arian dne 17.4.2006 17:30, celkem upraveno 1 x.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo