Fish Fillets
Moderátor: sevencreature
já dojel jen některý větve (teď jen např. bohové musí být šílení, nebo jak se to jmenuje), ale ty Wokna mne fakt pijou krev - hlavně už k nim nepřistupuju jako k normálně řešitelné úloze, lae hledám nějakou fintu :)
zajímalo by mne, jaký mají ty Wokna číslo, ty levely přeci nemohou být normálně číslované - konec větve by měl mít zákonitě vyšší číslo než level z prostředka jiné, mohl bych pak vyřešit level s vyšším číslem než jiný s nižším?
zajímalo by mne, jaký mají ty Wokna číslo, ty levely přeci nemohou být normálně číslované - konec větve by měl mít zákonitě vyšší číslo než level z prostředka jiné, mohl bych pak vyřešit level s vyšším číslem než jiný s nižším?
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Skusaj, skusaj.... 20% pripadov som vyriesil viacmenej nahodou ;)Krokyn píše:já dojel jen některý větve (teď jen např. bohové musí být šílení, nebo jak se to jmenuje), ale ty Wokna mne fakt pijou krev - hlavně už k nim nepřistupuju jako k normálně řešitelné úloze, lae hledám nějakou fintu :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ale jsou: http://fillets.webz.cz/Krokyn píše:tak nejsou (alespoň ne české)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Levely vůbec očíslovaný nejsou, tudíž prohlášení typu "zasek jsem se v 56. levelu" (které tu už zaznělo) zní dost pochybně...Krokyn píše:asi si otrhám sedmikrásku, jestli ti mám věřit či ne
ale dost rejpanců, řekni mi, prosim tě, jak poznáš, jaký má dotyčnej level číslo?
Life's hard, time's short, take it easy, fuck it all!
Daemon:To jsem byl já- Pochybovat můžeš,ale klidně ti můžu poslat screenshot hlavní mapy,kde uvidíš,že mám dohraných 55.levelů-ani méně,ani více! Dohrál jsem větev UFA,Atlantidy,Počítače,Korálů...zákysové LEVELY jsou např. Roztrhaná čmáranice nebo lodní kuchyně
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Buď kecáš nebo jsi se hodně blbě vyjádřil. Ale mě je to fuk, nic mi dokazovat nemusíš.LordArian píše:Daemon:To jsem byl já- Pochybovat můžeš,ale klidně ti můžu poslat screenshot hlavní mapy,kde uvidíš,že mám dohraných 55.levelů-ani méně,ani více! Dohrál jsem větev UFA,Atlantidy,Počítače,Korálů...zákysové LEVELY jsou např. Roztrhaná čmáranice nebo lodní kuchyně
Life's hard, time's short, take it easy, fuck it all!
Daemon: Myslíš,že jsem si všechny ty informace prostě vycucal z prstu 
Jestli umíš číst,přečti si ten thread ještě jednou a zjistíš,že tenkrát někdo napsal,že hra má 70levelů a já na to napsal,že jsem neudělal 56-to znamená,že jsem jich 55 dohrál!! Rozhodně ta číslovka řekne víc,než kdybych tu začal jednotlivé levely jmenovat!

Jestli umíš číst,přečti si ten thread ještě jednou a zjistíš,že tenkrát někdo napsal,že hra má 70levelů a já na to napsal,že jsem neudělal 56-to znamená,že jsem jich 55 dohrál!! Rozhodně ta číslovka řekne víc,než kdybych tu začal jednotlivé levely jmenovat!
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo