Kuřáci & nekuřáci
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Ne nutně, ale nahradit si cigára jabkama nebo mrkví mi přijde o něco rozumnější...Vampiria píše:Geralt: A nepřibral taky tak náhodou? Dost špatný nápad, začít nahrazovat cigarety jídlem

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
O tom nic nevím, mrkev nežeru...alexa píše:mrkví?...pravda, prsty prý barví úplně stejně...![]()

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu, přibral po tom nějaké kilo. Nicméně mě to přivedlo na zajímavý experiment. Již asi měsíc a půl každý den poctivě konzumuji jednu tatranku (střídám příchuti), abych vypozoroval, zda-li přiberu jako můj strýc. (Neboť bych to docela potřeboval). Rozdíl je v tom, že neodvykám a ani u toho nepokračuji v kouření. Chci zjistit, zda-li se ten jev týká pouze přestávajících kuřáků nebo to funguje i obecně. Nevýhodou je naprosto nedostatečný statistický vzorek, jelikož do pokusu jsou zapojeni dva lidé (a to strýc ještě nevědomkyVampiria píše:Geralt: A nepřibral taky tak náhodou? Dost špatný nápad, začít nahrazovat cigarety jídlem

1) příbytek váhy = 0 (kg, mg i v jakékoli jiné hmotnostní jednotce

2) tatranky se mi začaly hnusit (i když střídám příchuti)
3) pomalu jsem za ně utatil již 350 Kč
Vzhledem k výše zmíněným skutečnostem a také k poněkud nesouhlasnému názoru obvodního zubaře s tím pokusem asi brzo skončím. Hlavně ty čtyři stovky se daly využít líp, než je bohapustě prožrat

- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Geralt: Přidala bych se, ale jednak nejsem nijak extra vysazená na sladký a druhak jsem už teď jak hrouda... 

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Pamatuju si bráchovy kuřácké začátky... jak mamina zjistila, že brácha začal kouřit, chtěla to řešit radikálně. Situace dlouhou dobu vypadala takhle:
*brácha došel zvenku domů. mamina na něho čekala u dveří*
mamina: "Tak kolik jich bylo?"
brácha: *přiškrceně* "Dvě." *sundal si brýle*
a vzápětí brácha dostal za každou cigaretu regulérně po paštěce, což já jsem hodnotila skrývaným pochechtáváním
Ale ani toto řešení na bráchu nezabralo
*brácha došel zvenku domů. mamina na něho čekala u dveří*
mamina: "Tak kolik jich bylo?"
brácha: *přiškrceně* "Dvě." *sundal si brýle*
a vzápětí brácha dostal za každou cigaretu regulérně po paštěce, což já jsem hodnotila skrývaným pochechtáváním

Ale ani toto řešení na bráchu nezabralo

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
W: tak to myslím, že i já bych dostala pěkných pár po paštěce, kdybych měla dostat za každý voďárnový dýchánek, kterého jsem se aktivně účastnila 

http://gh.ffshrine.org?r=23256