Moderátoři: Sadako, sevencreature
Hahaha...Ajantis píše:...popřípadě šířit osvětu mezi ostatními spoluobčany.
No takovým přirovnáním a tím, že "lidé berou svou víru dost vážně" jde vidět, jak bohaté zkušenosti s vírou máš.Yoshi Snipo píše:...vieru by som zaradil nieco ako atributu podobnu k napr. oblibenej farbe... mnoho ludi dneska berie svoju vieru akosi dost vazne (nedivim sa, som dokonca za), ale zasa taky fanatizmus ...
Neboj sa inteligentných ľudí je tu dosť, bohužiaľ zarytých kresťanov o dosť viacej. Najviac ma štve ak si nejaká strana(KDH) robí čo chce pričom sa odvoláva na kresťanstvo ktoré s tým nemá nič spoločné. A ešte viac ma štve ak niekdo takúto stranu niekto volí len preto lebo to je kresťan a mysí si že takáto strana ho spasí. Jedna bývalá spolužiačka jednotkárka(s toho by malo vyplývať že je aspoň trochu inteligentná) ale zato kresťanka stále vyhlasuje že KDH je naj, a keď som sa jej pýtal prečo si to myslí, tak mi povedala, že preto lebo to jekresťanská strana. Takýto ľudia mavedia fakt na*raťYachiko píše:Problém je ale v tom, že občanov s názormi, ktoré sú totožné s mojimi je menšina... ale dvolím si tvrdiť, že ľudia z nej poväčšinou patria medzi tých intteligentnejších...![]()
A kvôli tomu odíšť nemôžem a ani nechcem... a ani nehodlám...